“Élükön Ságvári járt..”

Régi worldshots, van egy éves is, de most leltem rá vinyótakarítás közben. Világosítani kellett rajta sokat - látszik is - de a kis hápé kamera már akkor sem volt a topon.

Azért megnéztem volna, ahogy Ságvári a franciakrémesek takarásában tüzed zúdít az ajtón beözönlő csendőrökre

itt most a lelki szemek előtt nem az Indul a bakterház bamba csendőrei jelennek meg természetesen, hanem minimum birodalmi rohamosztagosok

utolsó töltényig védelmezi a képviselőfánkot, nem azt mégse, mert a hatalom a népé, képviselő nem kell, havasháztetőt. Diverzióból felrobbant egy rakás Rákóczi túróst - nesze arisztokrácia -, gyújtóbombát hajít a sarokasztalnál található kormányhű sajtótermékekre, de végül golyótól találva elesik, piros vére a földre folyik, az utolsó dolog, ami megjelenik a szeme előtt, egy tölgyek által őrzött erdei út.

CategoriesUncategorized

5 Replies to ““Élükön Ságvári járt..””

  1. sztem ezt a szóban forgó személy valahogy nem találta volna viccesnek, miközben golyóval nemesb vagy kevsbé nemesb részeiben épp kilehelte a lelkét a krémesekre… kis tiszteletet… de inkább egy komenista golyóval a fejében, mint egy ostoba csendőr kérdések és golyó nélkül, de épp a zsidókat terelgetve…

  2. Természetesen nem nevetem ki a hősöket, még akkor sem, ha Ságvári speciel - Dobóval vagy Szaladinnal szemben - a gyorsan elhasználódó típusból vétetett.

    Különben ha én lennék Lucas fia - van neki olyan? - akkor tuti csinálnék filmet a starwars másik oldaláról. Dicső rohamosztagosok, zajos harctéri kézikamerás felvételek, alja jedik és olyan propaganda, mint a csillagközi invázióban volt.

  3. itten félre vagyok értve… szerény véleméynem szerint is a hősöket az aktuális rencer gyártja, viszont a mártírok mindig is a spájzban voltak… komenista volt vagy sem, engedtessék meg nekem, h inkább vele szimpatizáljak, mint a csendőrökkel.

  4. Attól, hogy valakit lelőnek, még nem feltétlenül hősi az a halál. Kivéve, ha az aktuális rezsim aktuális érdekei azt kívánják.

    Van is egy ilyen okosság: mindig szeretjük a barátainkat és gyűlöljük ellenségeinket, függetlenül attól, hogy éppen kik azok.

Comments are closed.