iTunes 4.9 podcast támogatással

Podcasts are here Megjelent az új iTunes - írta beszmek és a hwsw - én meg nem tudtam ellenállni neki, irányultam a Software update felé, hogy leszedjem. Érdekelt a podcast támogatás, mert az iPodderrel eléggé befürödtem pár hete. Nevezetesen úgy megrágta a gépemet, hogy öröm volt nézni, csak a force quit szabadított meg tőle. Korlátos chellóval nem volt rövid az update - akkor már leszedtem az új javát és két security updatet is, ráadásul még azt se mondanám, hogy megérte. Almáék integrálták a music store-ba a podcastokat, viszont elfelejtették megalkotni az eszközt (vagy csak én nem találom), amivel egyszerűen ki lehet szűrni az ingyenes műsorokat a fizetősek közül. Ez pedig kellemetlen, valljuk be, hiszen magyar iTMS nincsen, fizetni nem tudok - más kérdés, hogy nem is akarok podcastért fizetni - scrollozhatok végig a vegyes anyagok közt, kattingatva, hátha találok valami jót. És a legfontosabbat még nem is mondtam, nem tudok saját podcast feedeket hozzáadni.

Update: “All podcasts on the iTunes Music Store are free.” Kicsit mélyebbre ásva ezt leltem. Megnyugtató, de a keresési lehetőségekkel továbbra sem vagyok kibékülve.

Update 2: Podcast hozzáadása - lehetséges feed hozzáadása, de csak az iTMS-hez, nincs olyan, hogy csak a saját klienshez adok hozzá egy csatornát. Browse - sikerült kiverekedni magam a podcastokhoz. Így már rendben van, tényleg csak az kell, hogy feltöltsék rendesen a listákat.

Update 3 (utolsó esküszöm): Worthless Liar is megírta a magáét a 4.9-es iTunesről.

CategoriesUncategorized