Kedvesnaplóm

Termékeny nap volt ez kéremszépen. Befejeztem a záródolgozatomat - ezt szigorlat előtt írja az ember, hogy jó legyen neki - szétoffoltam a különben remek p2pinfo egyik bejegyzését és borotválkozás közben rájöttem, hogy azért jó az xxl-es embereknek, mert nagyobb felületen tudnak szépek lenni. Ma letettem valamit az asztalra.

Update: Publikáre neccesse eszt. Itt az írás: Valami eltört… (záródolgozat William Gibson Neurománcáról). Tessék leharapni a fejem.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Kedvesnaplóm”

  1. hát nemtom… elolvasgattam az említett p2p cikket, odatévedtem a maci oldalra is. vegyesek az érzéseim. én is töltöttem már le zenét, szoftvert. de nem igazán tetszik ez a nyíltan letöltésre buzdító szöveg. aki már készített szellemi terméket (zene, szoftver, újságcikk, vers, regény, könyv, terv, szobor, akármi-satöbbi), az valahogy másként látja már a dolgokat. főleg, ha ebből él, neadj’sten ellopták, lemásolták, engedély nélkül felhasználták a “termékét” és ezzel megkárosították. én szerencsére még nem tapasztaltam meg, milyen az, amikor nekem kell plágiumot kiáltanom, de nem is esne jól.

  2. és azt tudtad kedves sala, hogy ha publikálod fényképeid, saját szerezemányű és előadású zenéid az internetesen akkor bizony ahhoz az az Artisjus(ice)-tól kell előzetesen engedelyt kérned?

Comments are closed.