Médiahekkek népe

Az abc előtt ültem az autóban és a danubiust hallgattam

folyamatos frekvenciaváltás, folyamatos éberség. Két jó szám egymás után úgyse megy le, lehet kapcsolgatni a danub-sláger-helyi rádiók közt.

anyámra várva, amikor közölték, hogy a westend előtt ülő blogger még mindig elvan a kis kalitkájába. Aztán bemondták jó hangosan kétszer, hogy kalitka.freeblog.hu. Készítettek interjút is egy álmos/flegma emberhanggal, aki nem mondott semmi, de ezt eröltetett poénok mögé rejtette. Több se kellett

jól esne azt írni, hogy vissza rükverc, padlógáz és húztam haza megnézni Dezsőt, de…

hogy felkeltse az érdeklődésemet. Megvártam, hogy anyám megérkezzen a kenyér-tejjel, aztán irány haza, begépelni az új médiahekk címét. Az oldalon - átszínezett alapsablon, dizányos logóval, javascripttel, webcammel - megtudtam, hogy “az elidegenedés ellen küzd”, viszont válasz nélkül maradtak azok a kérdések, hogy ezt az exodust, ki fizette, ki fizeti. Szóval mit is reklámoz ez az egész?

Update: Meglehetősen gyorsan ment. Index hirdetés és index cikk a témában.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Médiahekkek népe”

  1. igazabol en sem ertem. azt mondja, a valos vilagtol valo elidegenedesre szeretne felhivni az emberek figyelmet, es ki akar lepni az eddigi url eletebol… na de hogyan? hogy most egy uvegkalitkaban netezik es tevezik?

Comments are closed.