Régi mesék revisited

Tomcat a Moszkva téri tüntetésen felhatalmazást adott rá, ezért közlöm, hogy a polgári nevén Polgár Tamásként futó polgárpukkasztó blogger tizenegy éve szerepjátékozik. Már ez az információ is elég volna bármelyik lélekbúvárnak, hogy védőöltözetet öltve alámerüljön nevezett közszereplő lelki világába. Magyar Hírlap - Szerepjátékosok (via polóblog)

Újvári Miklós Főmunkatárs megmondta az őszintét Tomcatről. Írt érdekeseket a feltűnési vágyról, a közönségről, ami tolja tovább az útján “A Bloggert”, szóval nem tudom nyugodt szívvel megállapítani, hogy nettó hülyeség az egész publicisztikája. Viszont hiányolom annak a megállapítását, hogy az szdsz nem volt képes kontrollálni a helyzetet, a saját rendezvényéből csinált tomcatünnepet azzal, hogy hagyták, hadd manipulálja Tamásunk a sajtót kényére és kedvére. Lehet kisebb provokátorral kellett volna kezdeni ezt a díjazósdit, aztán haladni a nagyobb felé?

Van viszont egy bónuszkérdésem. Hogy sikerült leporolni a szerepjátékos a gonosz, a ferde lelkű, a pszichológiai eset, a náci és a sátánista címkéket? ‘96 környékén, amikor játszani kezdtünk, voltak divatban az ilyen cikkek a Hetekben és a Hírlapban. Azt hittem azóta elcsitult, pedig csak annyi történt, hogy a vallási szférából - a szerepjátékos sátánista - felkúszott kitartó munkával a politikába - a szerepjátékos náci. Már csak az érdekel, lehetek-e sturmbahnführer, ha nem játszom évek óta.

CategoriesUncategorized

3 Replies to “Régi mesék revisited”

  1. “szóval nem tudom nyugodt szívvel megállapítani, hogy nettó hülyeség az egész publicisztikája”

    Ha csak tartalmaz hülyeségeket, akkor az egész hülyeség. Lehet egy autó akármilyen okos, szép, advanked, ha csak éppen a fék nem működik rajta.

    Újvári Miklós Főmunkatárs, ostoba vagy!

  2. én őszintén szólva nem is értettem, hogy ez az úm “publiszista” mit is akart kiírni magából. az egész úgy hat, mint ahogy guszto péter lereagálta tomct ajándékát. csakhát újságban mégsem lehet őőő…izé….őőőő tipusú mondatokat leírni

  3. Polgár Tamásnak szélső jobbos nézetei vannak és rendszeresen kávézik. Remélem látjátok az összefüggést. :)

Comments are closed.