Levelezés

Az első prekoncepcióm valahogy úgy nézett ki, hogy minél nagyobb egy lap, annál kevésbé érdekli, hogy marhaságot írt-e. Vegyük például a hvg.hu-t, ami két alkalomból egyszer sem volt képes válaszolni a levelemre, pedig egy ‘tisztelt cím, az ott igenis jó / kösz szépen’ formalevél elküldése viszonylag kevés erőfeszítést igényel.

Aztán volt a másik, hogy hátha úgy működik ez az egész, hogy aki a nettől függ, neten van csak jelen, az figyel az itteni olvasóira, a “több lábon álló” lapok pedig nem. Erősítette ezt a verziót a hwsw és az sg.hu is, mindkét lap fél nap alatt képes volt válaszolni a levelemre.

Zárójel: volt egy olyan is, amikor éjfél környékén kijött egy totál értelmetlen mondatokból álló sg.hu cikk, egy körül elolvastam, és írtam, hogy ez így sóder, ezt és ezt a mondatot írják át, és fél kettőre a postaládámban volt a köszi. Totális respektus ezúton is annak a szerkesztőnek, aki fél egykor még cikkeket políroz a gépe előtt.

Viszont az indextől azóta is várom a választ, pedig annál onlájnabb lapot keresve sem lehet találni. Így fuccsolt be ez az elképzelés is.

Jelenleg ott tartok, hogy feedbacket majdnem teljesen felesleges küldeni. Jah és ha már feedback, Mr.A javítsa már ki azt a typot, amit kábé két hete küldtem a statgépről.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Levelezés”

  1. Én eddig kétszer írtam az indexnek. Egyszer kedvesen válaszoltak (és javítottak), egyszer pedig nem válaszoltak, de javítottak.

  2. Az indexről minden amatőrsége és bulvársága ellenére én se mondtam még le. Ne kérdezd miért, nem tudnám megmagyarázni.

Comments are closed.