Minden jó, ha jó a vége

Elvonultak a fáradt seregek a Neuro-birtokról, aztán a félig fáradtak összepakoltak, ejtőztek, megint pakoltak, megint ejtőztek… :) és végül hazaverekedtük magunkat mi is Öccsel.

Azért szögezzünk le dolgokat. Egyrészt, hogy minden tisztelet a Tékom marketingeseié, akik belátták, hogy nem lehet csak úgy elárasztani a népet magenta nevű rózsaszínnel, ezért minden reklámcucc fehér volt, az ajándékpléd - igen van ilyen is - pedig még jobb: szürke. Hatalmas jópont. Továbbá, nem tudom eléggé dicsérni a tegnapi flekkenemet, amit előző nap éjjel kettőkor pácoltunk be rohamtempóban Neuromacerrel. Zsenik vagyunk na. Továbbá, a cigányság támogatása végett beszereztem a Parno Graszt egyik cédéjét, mert ezek a népek megérdemlik. Hihetetlenül jók. És utoljára, de nem utolsósorban - azt, hogy Mérnök Úr hülye volt, nem írom, mert pletyka lenne - még több ilyet!

ui: mert valami mindig kimarad. A Cechomor zenekar teljesen olyan, mintha a Dropkick Murphys birodalmi csehszlovák különkiadása lenne. Szeretjük!

CategoriesUncategorized