Ügyfélszolg

- Én itt úgy látom, hogy a szolgáltatás helyreállt. Minden bizonnyal a számítógéppel lesz a gond.

Anyád!

Második kör:

- Új hálókártya a gépben? - Nem, a kolegája az előbb azt találta mondani, hogy a rendszeremben van a hiba, úgyhogy rákötöttem a modemre tesztként a laptopomat. - És milyen rendszer van a laptopon? - OsX 1o.3, Macitosh. - Áhá.

Félreértés ne essék, ez az ügyfélszolga legalább segítőkész volt, össze is raktuk újra a rendszeremet. Gyors nem lett - lassú mint a halál -, szóval ha holnapig nem gyorsulok vissza, hívhatom őket megint.

Harmadik kör: A sebesség visszaugrott a névlegesre, minden oké. Ha délelőtt nem mondta volna azt az első kezelő, hogy minden rendben a körzetemben, most teljesen nyugodt lennék. Így van bennem némi méreg. De működik, és ez a lényeg.

CategoriesUncategorized

6 Replies to “Ügyfélszolg”

  1. tegnap nálunk sem volt egy órát net. talán a vihar miatt. és rádöbbentem egy szörnyűségre: mintha levágták volna a fél karomat net nélkül. ilyesztő ez a függőség

  2. Kelt, az egyik tévécsatornán egy fekete alapon fehér betűkkel írt üzenet figyelmeztetett, hogy 23 órától reggel 6-ig karbantartják a netet. Persze nekem is anyám vette észre, mert ki a fene kapcsolgat ilyen helyekre egyébként. :)

  3. sala: a nincs net kevéssé tesz tönkre, mint a lassú, csiga kapcsolat. ha nincs háló, akkor el lehet vonulni olvasni, filmet nézni.. persze miután mindent debugoltál.

    aresius: egészen őszintén, ki a bánat néz tévét? Legyenek szívesek levelet írni, vagy feladni a magyar közlönyben a hirdetést, vagy valami.

  4. Másrészt pedig délután három körül állt helyre a rendszer, tehát a reggel hat se reggel hat volt.

Comments are closed.