Bookware

Első kávémat kihagyva megpróbáltuk yvessel letölteni az internetet. És ne röhögjetek, sikerült. Egy nagykönyves oldalról eljutottam teljesen véletlenül az slp letöltő oldalára, innen jött az ötlet. Aztán avman főkalóz adott szoftvert (offline explorer), hogy ne óvodás módjára kattogjuk le egyesével a műveket. És most itt figyel a biztonsági másolat a vinyómon. Úgyis utálok könyvből begépelve idézni.

Mivel az OE-nek hála a gép dolgozott helyettem - ideális eset - volt időm rákeresni az online sajtóban, írt-e már valaki az slp-ről. A hírkereső sajnos csak a nol-os borzalmat és egy hirado.hu-s rövidhírt dobott ki, a blogvilágban pedig semmi nyoma. Marad a vita nyomonkövetése az slp fórumában, ahová azonban a kiadók még nem érkeztek meg. Jelenleg a Kiskapu Kiadós Kelényi Attila beszélget a jelenlevőkkel, maximális respektus neki.

És persze szavamat ne feledjem, feltettem a Lebowitzot magyarul és eredeti nyelven is. Antikváriumban három-négyszáz forint szokott lenni (miskolci és debreceni árak, Pesten drágább), aki látja, ne hagyja ott. (Link javítva! Köszönöm.)

CategoriesUncategorized

4 Replies to “Bookware”

  1. pontosítsunk, nekem menlevelem van felháborodott és racionális néptől (mivel ugye egy törvény az emberek érdekeit kéne szolgálja, nem egy szűk rétegét), így maximum privaterként vagy filibuszterként tekintek magamra, nem pedig tengeri rablóként, akivel ugye a kalóz - a közhiedelemmel ellentétben - nem egészen egyenlő. Szóval kalózkodni törvényes, tengeri haramiaként értelmetlenül fosztogatni és rabolni már bűn. Kár, h a kedves jogvesztőknek nincsenek ilyen kiterjedt ismereteik az árnyalatok megkülönböztetésére, mint szerénységemnek.

  2. Én is leszedtem Offline Explorerrel az SLP-t. A Leibowitz-os link amúgy nem működik, szerintem próbáld meg a http://www.fileposta.hu siteot, ott fentmaradhat sokáig, 10 mega összméretig el is tárolhatsz korlátlan időre állományokat. Nekem van most éppen pár zene ott. ATW normál honlap nélkül, ha csak feltöltöd rá az állományt, és ottani tárhelyes html oldalra nem linkeled be, akkor letörli automatikusan az accot.

  3. Kösz, Jeffer0. Abszolút nem meglepően én rontottam el a linket, de a biztonság kedvéért átraktam az uw-re. Ha a podcastokat nem törölték, ezt se fogják.

Comments are closed.