Képregény a népeknek

Ha már elegánsan elsiklottam afelett, hogy megújult a képregény.net dizájnja, eltűntek a sötét színek és lekerekített alapon tucat lett a dizájn. Továbbá arról sem emlékeztem meg, hogy csendesen levették a c4a-ról a Sin City képregényt.

Ami mellesleg arra enged következtetni, hogy magyar kiadás készül, de lusta voltam utánaolvasni, hogy tényleg-e. Mindenesetre az a honosítás már nem rémisztget senkit.

Legalább arról beszámolok, hogy kijött az iComic 3.03-mas verziója. A program ötszáz ká sincsen, szépen fut g3-500-on (vesd össze a 3.0 szétzuhant még Seraphon) és meglehetősen gyorsan letölti a kedvenc webcomicjaimat. Alapból a Dilbertet és a Megatokyót tartalmazza, de pluginek segítségével (amit a yahoo groupsról kell ősz hajszálak árán levadászni) bővíthető egyéb képregényekkel is. Gyorsan hozzáadtam a Wulffmorgenthalert és a Ctrl-alt-delt és tesztelem.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Képregény a népeknek”

  1. eddig nem ismertem ezt a kepregeny.net-et, de ahogy elnézem sürgősen orvosolni kellene már régóta húzódó hiányosságaimat és beszerezni egy szkennert, hogy ezt a rakat régi képregényeket megoszthassam. elképzelhető, hogy van olyanom, ami az említett lapon nincs meg.

    más: kölökként nagyon tetszettek a rejtő-képregények. aztán tizenévesen olvastam a regényeket, amikor már el is felejtkeztem a képregény-verzióról. és most újra elolvastam a képregényket. hogy ez mekkora csalódás volt számomra. így átírni a történeteket az a szentségtöréssel egyenértékű

  2. A Rejtő-képregényeken gondolkodom egy ideje, mert a rajzok azok nagyon bejönnek. Debrecenben az egyik egyetemi kocsma Korcsmáros stílusú illusztrációkkal van díszítve, szeretem is.

    más: ha szereted a képregényeket, akkor a transmetropolitan-nak, a global frequency-nek és a sandman-nek mindenképpen nézz utána.

Comments are closed.