Kommentár nélkül

(Mormota Outdoor ésatöbbi bolt, Miskolc) - Helló volt egy Vaude túraövem, de eltört a csatja, csatot keresek, vagy ha más nincs, akkor egy olyan övet. - Tessék? - Vaude túraövet keresek. - Ezek vannak. - rámutat egy rakás csiricsáré, csíkos, színes övre, minden ott fityeg a 3600-as cimke. - Kicsit olcsóbbra gondoltam. Volt a régi széria, teljesen egyszerű, csak egy pénztárca volt rajta. - Ha volt rajta pénztárca, akkor nem egyszerű. - Tehát olyan nincs? - Mindjárt megkérdem a kolegát. (öt perc szünet) - Hát akkor sziasztok. - jobbra el.

(Mountex túrázóbolt, Miskolc) - Helló, volt egy Vaude túraövem, de letört a csatja. Olyan csatot keresek, vagy övet, ha nincs más. - Tessék - nyújtott át egy övet - ha nagyon akarod, kicseréled a csatot. Kilencszáz lesz. - Köszi.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Kommentár nélkül”

  1. A mormotánál parkoltam. Ráadásul az iránytű szekciójuk korrekt volt és jól árazott amikor legutoljára ilyesmit akartam venni. Az egy próbát mindig megéri. Még ha eddig csak a hétszáz forintos kis silva iránytűt vettem is ott. :)

  2. Mar ott elbasztad, de nagyon, hogy beleptel a mormotaba. Az nem tura stb bolt, hanem “outdoordivat” kiszolgalo hely, raadasul mocskosul draga is. Mindig a Mountex legyen az elso hely ahova benezel mert rendesek es ertenek a dolgokhoz mert valoszinuleg muvelik is :) (Masik lehetoseg a Ko”)

Comments are closed.