Médiákok

1, Most már nem tudom magamat nem rádióhallgató embernek hazudni, mert vezetés közben állandóan váltogatok a Danub - Sláger - GaGa(helyi) között, aszerint, hogy hol játsszák a legkevéssé tré zenét. Ennek megfelelően bele is futottam egy kívánságműsorba, ahol szívhezszóló számokat küldtek emberek a szpíker pedig még szívhez szólóbb üzeneteket olvasott be a szünetekben. Erről pedig eszembe ötlött az, hogy a “Mucókám hatra gyere.” és az “Azt szeretném üzenni Gabinak, hogy nélküle az én életem értelmetlen lenne. Küldeném neki a Köszönöm, hogy vagy nekemet.” közé milyen pompásan beillene egy az alábbiak közül:

  • Anyukámnak küldenéném a (kívánt szám)-ot és üzenném neki, hogy vegyen kenyeret, mert megettük a Józsival.
  • Küldeném Józsinak a Pokolgéptől az Éjszakai bevetést, és azt üzenném, hogy a bevetés nyomait kimostam a kapucnisából, vegye le a kötélről.
  • Füzesabonyban rostokol a vonat egy órája, a kaller se tudja mi van, úgyhogy kicsi szivemnek küldeném, Shakirától a Whenever wherevert (rockereknek: az Eddától az Éjjel érkezemet ;)), mert nem tudom mikor érek így haza.

Vissza a népnek a kívánságműsort!

2, Sokkal kevéssé komolytalan probléma, hogy Indexék teljesen elszabadultak. Valaki ugyan mondja már meg nekik, hogy ha rákattintok a head elolvasása után a cikk címére, akkor nem a rovat friss híreihez akarok kilyukadni, hanem a cikkhez. Tudom, hogy úgy kevesebb oldalletöltés, reklám, satöbbi, de ha már rendes rss-ük nincs, akkor legalább a webes oldaluk ne szívasson.

CategoriesUncategorized

3 Replies to “Médiákok”

  1. Ezen az indexes dolgon már én is gondolkodtam sokat. Meg olvastam már más blogokban is.

    Asszem ez egy elég sunyi trükk a page hitek növelésére.

  2. Köszi, kipróbáltam, de nem fogadja el a kártyámat. Már az is meglepett, hogy a visa electron jó a t-origó zeneboltba, ha itt is működne, az tényleg túlzás lenne. :(

Comments are closed.