Silent Library (repríz)

A Silent Library története folytatódik, mint yvestől értesültem, a hír ma megjelent az indexen is. Haladunk lassan.

A hicsunton javasolt Margit! Ostoba vagy! bannert összeraktam, komolyan foglalkoztat, hogy egy magyarázó levél kíséretében elküljem Szántó György Tibor úrnak.

Annyiban különbözik az indexes írás az eddigiektől, hogy ebben nem csak az MKKE szólal meg - bár a nemzetbiztonsági fenyegetést jelentő orosz szerveres sületlenséget ide is sikerült becsempészni - hanem SLP/admin is szóhoz jut.

A hír végre felkerült a peer-to-peer hálózatok körüli jogi és technikai ügyekkel foglalkozó p2pinfo.net blogra is, de a post egyelőre nem jutott túl a történtek ismertetésén, viszont a biztató “fejlemények hamarosan” mondattal zárul.

Kooperációnak egyelőre nyomát sem látni a kiadók részéről, a jól bevált fenyegetek - leszedetem - tovább nem érdekel sablon szerint történik minden. Pedig a probléma megoldása semmiképpen sem ez. Én azért töltöttem le tegnap a műveket, mert nem láttam semmi garanciát arra, hogy ha istenneadj teljesen leállítják az oldalt, akkor ezeket az anyagokat bárhol - akár pénzért is - megtalálom digitális formában. Mivel egyelőre nem látom nyomát kiadói megoldáskeresésnek, úgy érzem, jól döntöttem.

Update: Az mkke féle sajtóanyag és az slp tegnapi címlapja cikk formában az Új Könyvpiacon.

CategoriesUncategorized