Nosztalgia

Legalabbis vicces beulni az iszk-ba azokhoz a terminalokhoz, ahol anno ketezeregy oszen eloszor megtapasztaltam az egyetemi netet (es az o korlatait). Akkoriban sem hasznaltak mar tomegek, de volt olyan, hogy varni kellett szabad allomasra. Ezzel szemben most megbamulnak, mintha en lennek az utolso modemes netezo, majd tovabbhaladnak a csillivilli linuxos gepekhez. Senki sem levelez pine-nal (tegnap raktam fel Seraphra is), es ami meg ennel is furcsabb, senki sem mudozik. Lehet igaza volt a One point o-nak abban, hogy there ara changes happening.

CategoriesUncategorized

4 Replies to “Nosztalgia”

  1. feletsd el ezt a maszlagot :D. ha valamit akarsz még kezdeni a magyar szakoddal (mármint emberi fizetést szeretnél), akkor vesd bele magad a e-learningbe meg elektronikus tananyagfejlesztésbe (tudom, a fasság meg minden, de sajna olybá tűnik ez a jövő középiskolai oktatás szintig, de lehet h feljebb). és akkor már olyanok csinálják, akiknek hozzá is tudnak szagolni a témához, meg lenne is rálátásuk …bővebbet, ha hazaértem… nagyon súlyos sztori…

  2. av: Az e-learning különben nem lenne rossz téma - a volt gimnáziumomban most nyomják a Digitális középiskola tervet keményen - csak ez inkább information design-os téma, nem “hagyományos bölcsész”. Én meg szövegipari szakmunkás akarok lenni, nem annyira gépes ember.

    Zárójel: A digit középiskolában az a húzós, hogy egy új project az iskolákon belül, ezzel szemben nincs rá plusz ember. Szóval magyar módszeres megvalósítás van keményen.

    ati: Nehéz ám komolyan venni a mozgalmat, miután az ember hallotta a Free software songot. ;)

  3. elmész bele oda neki abba pár évre, belemélyedsz, megszeded magad… olyan szintű sötétség honol azokban a fejekben, akik csinálják… és 6 számjegyű összegekkel dobálóznak…

Comments are closed.