Reklám

Sziasztok, ha isztok egy Drehert, akkor mindenféle poharakat lehet kapni érte cserébe. Ennyi jutott el az agyamig, a zöld dréheres hostesskislány szavaiból. Mentségemre legyen mondva, a kisvian helyén nyílt Cortez

Teljesen őszintén, ki nevez el egy véreskezű konkvisztádorról egy kocsmát, és ha már egyszer elnevezi, akkor vajon miért dél-amerikai indián istenek vannak a falon?

nevű kocsmában az évszázad legleprább partiján ültem, és igyekeztem nem fókuszálni semmire. Végül az autóval a lerészegedés ellen kampány hatására egy alkoholmentes sör mellett élveztem az ajándékpoharam, amit személyesen Gianni (elsőre azt értettem Dzsámi, néztem is ki a fejemből) tervezett. Magyarul: van rajta egy nap meg az, hogy dolcsevíta, csaó dzsámi. Már csak azt kell megtudni, hogy ez a tag ugyanolyan médiageci, mint a többi akcióspohártervező, vagy kivételesen szerencsés vagyok.

Update: Megtudtam ki az a Dzsámi, maradjunk annyiban, hogy az előzetes elvárásoknak beteljesültek.

CategoriesUncategorized

One Reply to “Reklám”

  1. ezeket a poharakat reklámozzák is. van egy most, amiben jobbról úszik be a képbe Banzáj Ákos, de olyan félrenyalt frizurával és olyan mosollyal, mint a fiatal Hitler. a hátamon futkorász a hideg tőle, tényleg valami thriller-re hajaz.

Comments are closed.