Sötétben bújkáló

Ketyeg az óra. Még másfél perc és megnyerek egy könyvaukciót, hacsak kedves ellenfelem, akivel tegnap este óta tesszük egymás ajánlataira a kemény csocsóvalutát (ti. ötvenes) nem licitál felül így az utolsó pillanatban. Vagy valaki meg nem jelenik. Konstans para az ilyesmi, pláne, hogy a Korbácsot körülbelül egy éve keresem mindenhol. Na úgy tűnik nem sikerült neki.

Aztán ketyeg az óra a sztakinál is. Tegnap pollnernél olvastam a kopiról, a sztaki online plágiumkereső szolgáltatásáról, és gyorsan bele is tömtem a Valami eltört c. záródolgozatomat, hogy úgymond derüljön ki az igazság. Egyelőre a rendszer nyammog rajta - a teszt felület remekül felismeri a Petőfi verseket, de egy net gourmnandnak ennyi nem elég -, és váltig ígéri, hogy ha kész, üzenetben értesít.

A Tisztelgés az Illés előtt - gyerekkorom meghatározó élménye az Illés LP, mint olyan - album nem ketyeg. Hol tingli-tangli, hol érvényes új mű és tisztelgés. Egyenetlen színvonalnak szokták hívni az ilyesmit? Mindegy is. Abban biztos vagyok, hogy ha múlt héten az Egymalomban nem az Amorf Ördögök Légy jó kicsit hozzám variánsát és a Besh O Drom Amikor én még kissrác voltam folk zúzását kapom el, sosem kezdek érdeklődni a lemez iránt.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Sötétben bújkáló”

  1. Mystifying nano Screen Issue There have been reports of two problems: 1) the screen seems to scratch easier than other iPods, and 2) it will actually crack under normal use. Your blog rocks ! I’m definately going to come back!

    I have a learnsite/blog. It pretty much covers learn related stuff.

    Come and check it out if you get time :-)

Comments are closed.