Függelék egy konferenciához

Még nem kezdtem el visszaolvasni/korrektúrázni, hogy mit műveltem az IH blogon. Ez a holnapi nap feladata. A blog körüli vitákat is összefoglalták már helyettem. Így tényelg csak az maradt, hogy lelkendezzek egy sort, üssek egy entert, és elégedetten hátradőljek, hogy ez is megvolt. :)

Érdekes volt első körben találkozni az ismerős ismerősökkel. Összefutni végre x levél után pollnerrel; megnézni, hogy ki az a Doransky, akit a klog óta olvasok; és ki az a Márk, aki hamarabb talált közös ismerőst, mint én realizáltam, hogy ki talkolt rám. :) A második meglepetés egy fiatalember volt, aki odasétált a Blogter standhoz, és első mondatában feltételezte (helyesen), hogy én vagyok Kelt. A másodikban kiderült, hogy ő geri. Az ezt követő beszélgetés során viszont akkora kicsi a világ élményem volt, hogy csak na. Egy időben jártunk egy gimnáziumba, és erre az IH közepén döbbentünk rá. Ugyanilyen kicsi a világ volt a Bloggers corner beszélgetés Pálinkás Szűcs Róbert, aki tudta, hogy mi már összefutottunk moshi-moshi kommentboxában, engem viszont meglepett ez a tudás. És persze a felkészültsége is.

Aztán persze voltak meglepő momentumok. Például az online sajtó képviselőinek a blogvilághoz való viszonya (Bodoky-Weyer-Pécsi beszélgetés), egyes újságírók mesebeli tájékozatlansága (mi is az a citizen journalism?) vagy az a tény, hogy a New Yorkiak szexuális hálója ugyanolyan mint az internet.

Nem húzom tovább a postot, mint a rétestésztát. Jó volt a blogter tudósító crew részeként dolgozni, stimuláló volt a két nap pörgés. Köszönet a kommenteket. A blogger elvégezte dolgát, a blogger elmehet sörözni.

CategoriesUncategorized

4 Replies to “Függelék egy konferenciához”

  1. 2, Blumival ugyanis egy szót sem beszéltem, valahogy elkerültük egymást. :(

    1, Képzavarral élve mondhatnám, hogy akkor pszr a blogoszféra csuklóján tartja az ujját és figyeli annak minden moccanását. :) De gúnyolódásnak hathatna, pedig tényleg lenyűgözött.

    1. pszr pontosan (dátumal ) idézett egy sor postot - többek között már rég megszűnt blogokból is. (Nem a szinpadon, előzetes felkészülés után villgott ezzel, csak magánban pottyantott el egy-egy “linket”. Hm.

    2. Blumit (most Sztahanov) nem említetted. Ősi figura (Internetto-ősatya) korszerű kiszerelésben :-)

Comments are closed.