Jól megmosott saláta

Pár napja böngészés közben belefutottam egy érdekes dolgok, amiket az interneten találtam jellegű blogba - aminek a címe ha lelőnek se jut az eszembe, pedig megérdemelné a linket - ahol többek közt egy remek csernobili galériáról is írt a blogger. A galéria linkjét el is pakoltam, hogy majd letöltöm, csak kell egy DownThemAll plugin a ffoxhoz, ahhoz újra kell indítani a rókát, nekem meg még van befejezetlen munkám különböző tabokban, egy szó mint száz: elsikkadt. Ma viszont eszembe jutott, kattintok is boldogan a militaryphotos.net-re, aholis az elmúlt napokban fórummotort cseréltek. A linkem akkor a négyszáznégyet dob ki, mint egy ház. A google a linkre keresés eredményeként kijelenti, hogy vírusom van. Innentől jött a keresgélés, és az újabb albumok. Boci javasolta a kiddofspeedet, ezért ott kezdtem. Aztán jöttek az angol wikipédia ajánlatai, és csak a végén leltem meg azt a galériát, amit tulajdonképpen kerestem.

Hihetetlen sokkoló képek. Olyan a hangulata, mint a Sztalker könyvnek. Csak az nem történt meg mikor három éves voltam.

CategoriesUncategorized

7 Replies to “Jól megmosott saláta”

  1. Azt hittem aze a motoros noje lesz a link, ami szinten elhiresult. O is jarogatja a kornyeket. Allitolag az aszfalton nem veszes a sugarzas, de ahol mar novenyzet van, ott gazos.

  2. kollégáim (kutatók) voltak kint májusban tudományos úton. megnézték az erőművet is. rengeteg fotót készítettek, sajnos nem publikus, mert aszódi attila könyvet készít belőlük a lényeg: más szemszögből egy kicsit másképp néz ki a város és az erőmű. kisérteties, de semmivel sem szörnyübb, mint az ittmaradt szovjet laktanák és katonai “erődök”

  3. a fo-szcientologus Hubbard irogatott ‘radioaktiv utopiakat’, nem tudom, ismered-e, es mennyire tekinthetok minosegi sf-nek. regebben olvastam, akkor kb tetszett…

  4. Hubbard eddig kimaradt teljesen, talán pont a scientológia iránti érzéseim miatt. Ha a kezembe kerül, akkor elolvasom. Például elláthatnál vele. ;)

  5. a csernobili robbanás napján gyermekeim anyjának nővére ott volt, alig 100 kilométerre. és ha már ott voltak, maradtak is még 1-2 napot. még él.

Comments are closed.