Teh buzz

yves-vel szoktam jó hosszú vitákat folytatni arról, hogy jó-e nekünk a web2.0-s őrület, vagy sem. Mivel ő többnyire ilyen-olyan géptermi, hökös, emagyarország pontos gépeken él szerinte fontos, hogy killer webappok készüljenek; nekem viszont a fél életem a notebookomon van, ezért a még killerebb desktop cuccokért rajongok. Na a megértésnek erre a szitjére csak hetek után jutottunk el, előtte volt szó progresszióról, internet os-ről, meg hülye konzervatívokról. Hosszú bevezetés után… és ezért örültem meg most ennek a MacManus

zárójel: mekkora remek karakter volt ugyanezzel a névvel a tizenöt kortárs ír szerző által írt Yeats halott című krimi/krimiparódiában. Az a könyv megint megér egy misét, bár nem feltétlenül az ezernyolcszáz forintosból, amennyiért most adják.

postnak a web2.0 optimistákról és az ujjongást unókról. Hogy szebb legyen, a link a tech.memeorandumról való, ahol nyomon lehet majd követni a hírek vertikális mozgását, hogy hivatkoznak egymásra a bloggerek, hogy alakul ki vita.

CategoriesUncategorized

One Reply to “Teh buzz”

Comments are closed.