Vasvellával összegórva

Most, hogy az sg.hu-n is feltűnt a kétnapos hír az OpenOffice.org 2.0 megjelenéséről - sietni azért nem kell, végleges 2.0-s magyar OOo még nincsen - érdekes ötletnek tűnt megnézni, mikor jelent meg ez a hír a hazai online IT lapokban. Abból indultam ki, hogy a DLSquad képes volt lehozni a hírt huszadikán, itteni idő szerint délután három körül, akkor egy nap speciális magyar késést beszámítva is 21-én a hwsw, sg, (stb) feedben ott fog virítani, hogy tessék menni tölteni. A hwsw ezt hozta is, az sg késett vele két napot, a terminálon semmi nyoma. Ez volt az pont, ahol inkább abbahagytam a keresést.

Innentől meg ugrálás volt jobbra balra, ezért is a cím. A Nick Carr pro google cikkének kommentjei közül átmentem a scripting news-ra, hadd lássam miért szólnak annyira maróan Dave Winer-hez. Nem telt bele sok idő, opml ide vagy oda, hogy megérdemeltnek minősítsem a hangvételt. Innen Wired, onnan memeorandum, onnan pedig a bloggerre, hogy egy széteső, konzisztenciát szembeköpő postot összeüssek. Ezt.

Ráadásul azt sem tudom, hogy a texteditbe kikopizott két mondatot ki írta, hol, és miért is gondolta ezt.

You know there was a hope at some point that bloggers would be more interested in telling accurate stories than projecting their own opinions on other people, but I guess not.

És ami szép, a gugli sem dobja ki. Ebéd, relax jövell.

CategoriesUncategorized