Visszhang

Három-négy forrásból értesülve a Re:aktivizmus milyenségéről már nem tűnik annyira sajnálatosnak, hogy kihagytam magát a rendezvényt. Bár a Sonictags olyasmi, amit szívesen próbáltam volna ki. Ami viszont mindenképpen előnyként könyvelhető el, hogy a NOL lehozott egy interjút Jimmy Wales-szel, amiben az olvasók számára hihetetlenül megvilágítják, mire jó a wikipédia. Teszi mindezt azon a vágói gondolaton felülemelkedve, mely szerint a wikipédia marhaság és anarchia lenne.

igen, papírom van róla, hogy rossz ember vagyok, de ezt nem tudtam megemlítetlenül hagyni. ráadásul magamat linkelem. rosszpontok beírva.

A legutolsó általam olvasott wikis cikkhez képest ez még csak nem is bulváros. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy még nem tűnt fel - a különben elég gyorsan reagáló - magyar wikipédia sajtóvisszhang oldalán.

Ps: Lessiges cikkjük is van. Naprakészek. oO Ps2: Kárpátynak pedig wikipédiás postja van. Ma mindenki ki van hegyezve.;)

CategoriesUncategorized

3 Replies to “Visszhang”

  1. Én ehhez az rss-hez, emlékezhetsz, nem igazán… De cikk minden nap van nálam min. 1, néha 2-3 is; igaz, főleg kárpátaljai témában. De nem csak!

Comments are closed.