Digtális GBK tagsági

A solaria fórumain találtam egy linket a legutolsó Galaktika szerzői előszavára, ahol azzal kecsegtetnek, hogy a lassan újrainduló (határidők sehol) Galaktika Baráti Kör tagsági igazolványa tartalmazni fog 25 mega adatot is. Egészen pontosan azt írják:

“A szóban forgó kártyák ugyanis a 21. századnak és a Galaktika hírének megfelelően digitális tartalommal, a legmodernebb, egyedi formában jelennek meg. Minden tagsági kártya számozott, s a tulajdonos színes fényképe mellé, háttérképnek szabadon választható a Galaktika első évfolyamának belső illusztrációi közül egy. Így a 25 MB-nyi adatot tartalmazó kártya tökéletesen egyedi kivitelű lesz minden klubtag számára. A digitális tartalmat bármely számítógép közönséges CD-meghajtója könnyedén olvassa.”

A könykedvezmény és a csak klubtagoknak elérhető kiadványok miatt szerintem befizetem magam, de ez a cédés dolog akkor sem tetszik. Szőrös az én szívem, kötekedni is szeretek, de mintha nem gondoltak volna arra, hogy az ilyesmit nem szeretik a réstöltésű (úgyis mint slot-in) meghajtók. Hogy is volt, szeresd a szabványokat, mert érted vannak?

CategoriesUncategorized