Fansajtó

Van a pontatlanságnak egy olyan foka, amit már csak leülve-hátradőlve lehet csodálni, mert művészi az ő minősége. Ha fanok - akiket tudok legalább annyira utálni, mint a véresszájú aktivistákat - követik el, akkor viszont leülök, és írok is róla.

Nincs mit mondani, idézetek következnek:

“Az már közismert, hogy a Firefly rajongótábora hasonló jegyeket mutat, mint annak idején a klasszikus Star Trek sorozat rajongói - akiknek köszönhetően később új mozifilmek és sorozatok is elindulhattak. A Washington Post publicistája most hasonló forradalom szagát érzi a levegőben - szerinte reális lehetőség az, hogy a Firefly kapcsán átrajzolódjon a televíziózás képe. Kivonat a Washington Post cikkéből.
(…)
Forrás: SFportal.hu”
(idézet a firefly.scifi.hu-ról)

“Az már közismert, hogy a Firefly rajongótábora hasonló jegyeket mutat, mint annak idején a klasszikus Star Trek sorozat rajongói - akiknek köszönhetően később új mozifilmek és sorozatok is elindulhattak. A New York Magazine publicistája most hasonló forradalom szagát érzi a levegőben - szerinte reális lehetőség az, hogy a Firefly kapcsán átrajzolódjon a televíziózás képe.
Kivonat a New York Magazine cikkéből.”
(idézet a sfportal.hu-ról)

És most jön, ami igazán gyönyörűvé teszi az ügyet, se a Washington Post-on, se a New York Magazine-on nem találni még csak hasonló cikket se. Még a Whedonesqe-n se. Ha valaki megleli, ugyan kommenteljen már, addig trógernek tartom a fanokat, biztos ami biztos.

Update:
Tíz perccel a postolás után hirtelen meglett a cikk. A legjobb indulattal megközelítve a kérdést úgy tudnám megfogalmazni, hogy Firefly-ról is szó van benne. A tróger cimke marad.

CategoriesUncategorized