Megelőztek

Sajna, de való az sfportal.hu gyorsabb volt, ők már hozzájutottak a Gibson-Sterling páros magyarul frissen megjelent regényéhez A Gépezethez. Pedig isten látja a lelkem, rendeztem egy kisebb ámokfutást ma Miskolcon a könyvesboltokban - ugyanezt eljátszottam a Játékmesterért is hétfőn, de annak bookline lett a vége - de még csak nem is hallottak a könyvről. Az ismertető szerint “kb. 450” oldal és 2990 forint a könyv ára, ez a bookline-on 443 oldalra és 2500-ra (plusz opcionális postaköltség) módosul.

A majd háromezer forintos bruttó fogyasztói ár érdekessége, hogy ezzel a Galaktikások egy nagyságrenddel (vagy három sörrel) a többi puhaborítós igényes sf kiadvány ára felé mentek. Csak összehasonlítás képpen a hasonló terjedelmű - és lentebb ajánlott - Lenn a sivár földön 2280 forintos áron kapható.
A Gépezethez hozzá lehet majd jutni 20% kedvezménnyel az újrainduló Galaktika Baráti Körön keresztül, ami viszont még nem üzemel, majd csak talán januárban indul. Addig a könyv marad drágább, mint a “fajtársai”.

Igyekszem holnap beszerezni egy példányt, hogy írhassak róla. Addig is a sfportal hihetetlen informatív ajánlóját tudom linkelni. Illetve azok, akik gyorsabbak voltak nálam és már olvasták a könyvet, az ide való kommentelésen túl, mehetnek dicsérni a fordítót a blogjára.

CategoriesUncategorized