Prüntyögés és csilingelés

Ha másfél-két évvel ezelőtt az arcomba mondják, hogy ilyen elektronyos pintyegős zenét fogok hallgatni, úgy éljek, körberöhögtem volna a közlőt. Most viszont egy beszeljukmac-es személyeskedés nyomán eljutottam a Bitlabrecords lapjára, hallgattam sample-öket, és most birtokomban van a Soutien Gorge L’étoiles Souriantes című lemeze.

Tornado írt róla rivjút, igaz nálam épp le van halva a Cloneshit és csak az rss olvasóból tudtam előkeresni az írást, de reggelre csak rendben lesz már.

Itt jön az az örök hype, hogy ezért jó az adatbázis alapú, nagyon okos, kereshető rss olvasó, mert nem csak az utolsó 5-10 post van meg benne, hanem az összes eddigi is. Írtam már, azt hiszem. :)

ő a “merevebb gameboy hangzást” hiányolja belőle - amiről viszont nem tudom mi, sosem lévén gameboy tulajdonos - nekem pont a prüntyögések finom volta tetszik. Örök kedvenc a Jamajika, ennek a harminc másodperces sample-jét hallgattam ronggyá, mielőtt eldöntöttem, hogy nekem ez kell.
Az meg külön extra, hogy a lemez csomagolásában ott volt az ígért marék foszforeszkáló csillag, pedig kizárt, hogy benne legyek az első húszban.

Update:
Soutien Gorge link, mert az érthetetlen okból kimaradt.

CategoriesUncategorizedTags