coComment - egy ígéretes startup

A kommentekben élők és gerillabloggerek szívének kedves induló szolgáltatásba ütköztem bele Scoble blogján. A coComment ugyanis - egy bookmarklettel meghívva - megjegyzi, hogy ezen és ezen a blogon, ezt a kommentet írtuk.

A rendszer természetesen eltárolja a kommentek idejét, biztosít rss feedet a követésükre, és belépve elérhetünk teljesen felesleges, viszont világoskék, tagcloudokat a legaktívabb tagok és a legkommentáltabb blogok neveivel.

Akinek ez túl jól hangzik, azokat megnyugtatnám, a coComment egyelőre csak a Blogger, MSN Spaces, MySpaces, Typepad, WordPress és Xanga rendszerekkel működik. Bookmarkletet pedig csak IE, Firefox, Safari és Opera böngészőkhöz biztosítanak.

Igaz a Firefoxos bookmarklet működik Caminóval is, és gyanítom a Safarist is érdemes lehet kipróbálni a többi WebKit alapú böngészővel.

A szolgáltatás egyelőre zárt béta állapotú, de az igénylés után három órával kaptam meghívót, szóval az érdeklődők nyugodtan próbálkozhatnak. Mégis az utóbbi időben látott legérdekesebb bétáról van szó.

CategoriesUncategorized