Úgynevezett közösség

Eredetileg arról akartam áradozni, hogy minden előítéletemmel szemben az Uno theme

nagyon röviden: minden ablakra az egységes tiger lookot varázsolja, eltűnnek a brushed metal, kicsit világosabb, nem annyira fémes és egyéb verziók; rendkívül kényelmes

mennyire elengedhetetlen tartozéka egy jólnevelt Tigernek. Illetve, hogy a nem annyira szívem csücske Firefoxhoz is írtak natív widgeteket használó, egészen pofás skint. (utóbbi via 43folders)

Ehhez képest felnéztem a beszMacre, hátha van valami érdekesebb fórum téma, és beleütköztem egy teljesen új konstruktív önégetésbe. ‘A’ júzer felhívást intéz a közösséghez, hogy nincs pénze, de szeretne macet, ugyan utaljon már el neki egy százast, aki megteheti. ‘B’ júzer és ‘C’ júzer a nagyszerű alkalmat kihasználva elkezdik egymást, illetve a nem összetartó ingyenélő / nagyarcú flamelős maces közösséget pocskondiázni. A közönség persze őrjöng, popcornt dobál, a moderátorok nem tudják kezelni a kialakult helyzetet. Kenyér és cirkusz található a fórumon.

Ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy 1, ilyen esetekben ki utal pénzt 2, hogy a vitázók elgondolkodnak-e, hogy a stílus és méltóság nélküli veszekedéssel kit égetnek 3, a következő alkalommal mondja-e azt a rendszerére, hogy skinezett win ME.

CategoriesUncategorized