Világ geekjei, várjatok a sorotokra!

Tóth Benedeknél szembesültem először az IT crowd sorozattal, de azóta felkapta a blogvilág - kérdés marad: Benedek honnan volt ilyen jólértesült :) - és már a Boingboing is rendszeresen fényezi. És teljesen megalapozottan, a geek lélek legmélyét megszólító, megcirógató sitcom, a könnyezve nevetős fajtából. (ajánló itt, fényezés emitt)

Az első két részt ráadásul le is lehetett streamelni kedvcsinálóként - igaz wmv formátumban, ami a műsor által megszólítottak nagy részének nem a legkényelmesebb - és ígérte a csatorna, hogy kis késéssel a további részek is megtekinthetők lesznek. Ennek megfelelően körömrágás, várakozás és centivágás volt egészen a mai napig, amikor 1, kijött az új rész 2, nem tudtam megnézni, mert szűrik a nézőket, és csak az egyesüt királyság területéről nézhető a műsor.

Marad a további várakozás, amíg felkerül az új rész - ahogy az eddigiek is - a Piratebay-re. Addig legalább azt is van időm végiggondolni, miért próbáltak inkább rajongótábort szervezni a show köré és kaszálni egy későbbi DVD kiadással.