Fagyasztó Djuice reklám

Nem vagyok véresszájú anarkista, aki szerint le a reklámmal a netről és legyen minden ingyen, ennek ellenére most szívesen kocogtatnám oda valamelyik pannonos “kreatív” fejét valami nagyhoz és keményhez.

Történt ugyanis, hogy találtam egy remek fotókiállítást az egyetememen, és úgy gondoltam megosztom a Debrecenfalu blog olvasóival. El is indultam a freeblogra egy flashblock nélküli Shiirával

A Camino hajlamos furcsaságokra mostanában, ráadásul emberek annyira szokták szeretni ezt a Webkit alapú böngészőt, adtam neki egy esélyt.

ahol aztán be is dőltem egy kattints minél többet jellegű reklámnak.

Nem vettem túl komolyan a játékot, de tizenpár kattintást azért sikerült bevinnem, remélve, hogy cserébe megtekinthetem az akciós készülékajánlatot, kapok dézsúzos wallpapert vagy csak simán megveregetik a vállamat. Ezzel szemben kaptam 30+ (itt hagytam abba a számolást) szintén flashes reklámoldalt külön tabben megnyitva, és egy pár perces kiesést amíg a rendszerem betöltögette az animációkat.

Mikor a böngészőm végre újra hajlandó volt válaszolni, kiöltem a pannonos szemeteket, és szent esküvést tettem, hogy keresek flashblockot minden Webkites böngészőmhöz. Úgy tűnik mégse lehet ezt a reklám dolgot jóhiszeműen kezelni.