Hamarosan

Mindenki emlékszik gondolom a web hőskorából a sárga alapon ‘man at work’ matricás oldalakra, amiken serény animgif munkások dobálták a homokot és virított a felirat, hogy under construction. Már akkor is idétlenül nézett ki, különösen akkor, ha az oldalon hónapszámra nem változott semmit. Még az animgifen se fogyott a homokdomb.

Hajlamos voltam azt hinni, hogy a nethasználat tudatosabbá válásával nem követnek el ilyen könnyen kikerülhető marhaságokat. Ehhez képest ma belefutottam egy

“Ismét egy örömhírrel szolgálhatunk. Az oldal hamarosan új arculatot kap, ezért ne lepődjetek meg, ha valami nem lesz ismerős, de ez a levelezés működését nem befolyásolja.” (kiemelés tőlem)

szövegbe a C2.hu-n (spamcím), ráadásul a gmailemen figyel egy alig ötnapos levél, amiben azt ígérik, hogy két munkanapon belül (péntek, hétfő, kedd) válaszolnak a kérdésemre.

Pedig már Yoda mester is megmondta a Csillagok háborújában, hogy “Tedd vagy ne tedd, de soha ne próbáld!”, azt meg már csak én teszem utána, hogy ne is ígérd. Inkább csak legyen kész.