A mai rész tartalmából

  • Paul Stamatiou Customizing K2 sorozatának harmadik darabját jól meggondolva, jól megfontolva egyhasábosítottam a WS-t. Ezzel az eljárással kiteljesedhet a minimalizmus - lásd még írni tudok, linkfalat szerkeszteni nem -, és egyben kevesebb dizájnelemem lesz mint Doranskynak. Wow, mondhatnánk. :)
  • A webkettességet növelve - és mert meguntam a Livesearch-et jobbra-balra tologatni css-sel (most pont rossz helyen van) - aktiváltam Jonas Rabbe Extended live archives pluginját. Ezzel a Régenre kattintva a kedves olvasó nyakába szakad a teljes archívum.
  • Továbbá a délelőtt során elkészült a WS logó aktualizált önhibából és kényszerből újra összerakott verziója is. Volt inkscape, gimpshop, svg, jépeg, google. És pár óra eltöltése egy olyan melóval, ami egy hozzáértőnek két perc lenne.
  • És a +1: bármennyire is instabil ftp kliens tud lenni a Cyberduck, nagyon komoly érv mellette, hogy hajlandó tökéletesen együtt dolgozni a SubEthaEdittel így az ftpzés és szerkesztés kényelmes tud lenni ingyenes eszközökkel is.

Egyik szemem sír, a másik nevet szituáció volt, amikor az új SubEthából csak kereskedelmi verzió jelent meg. A Coding Monkeys programozói tényleg megérdemlik a fizetségüket, viszont a 35 dollárt nem adok egy olyan programért, amit félévente kétszer használok. A fenti link éppen ezért a nem kereskedelmi tevékenységre ingyenesen használható 2.2-es verzióra mutat.

6 Replies to “A mai rész tartalmából”

  1. A szubétát mindenképpen érdemes, még úgy is nagyon erős a progi, hogy a kollaboratív varázslatot nincs kivel használnom.

    Stamatiou-t pedig olvasom, hátha van valami, amit át lehet ide építeni. A hasonló témájú írásokon egyébként is gondolkodtam. Valszeg növeli az oldalon belüli forgalmat, lehet érdemes kipróbálni.

  2. Csak most olvastam, hogy szóltál hogy van, kicsit el vagyok maradva mindennel, ha most szombat lenne, akkor kerülne a helyére a világ. :)

    Kösz! Még a tagek oldalai szét vannak esve, a kommenteket is helyre lehetne rakni, de most valami fényt már látni vélek az alagút végén. (Erről persze lehet meg kéne kérdezni yvest, a css gurumat is ;) )

Comments are closed.