Apple Balkán IMC

Az eddig is megvolt, hogy lényegesen komolyabb hivatalos - kiemelném a hivatalost, viszonteladókkal bajom nem volt - terméktámogatást remélhetek, ha félvak bányalovat veszek az ónodi vásáron, mint ha Macintosh nagyonszámítógépet a magyar képviselettől, de még így is meglép, hogy a hivatalos, színesszagos apple center folyamatosan rontja a saját üzletét.

Először vala Hamurabi kalandja a várakozással, tudniillik ott akart mindenféle pénzeket hagyni gépekért, de nem volt magasan kvalifikált, “Mac-szállott” munkaerő. Később benéztem én is bámészkodni az iMac teszt idején, ekkor kérdezett vissza az ügyfélcentrikus értékesítő munkatárs, hogy ugyanbizony mi az az X11, ami iránt érdeklődök.

És a kis esetek után most itt az újabb mese, hogyan próbáltak rásózni egy használt Cinema Displayt a kedves ügyfélre és “tévedtek” a garanciális feltételekkel kapcsolatban. (via Sztahanov)

Meg elrohant, majd kiderul, hogy hajlandok 4 kotojel 5 szazalek arengedmenyt adni belole. Hoppa! WTF gondolta hosunk. LOL tette hozza halkan (magaban). Megveszek egy monitort? Mit montort?! Egy eleterzest? Veszek egy Eleterzest 380k-ert? (plusz az apro) Bocsanat, egy HASZNALT Eleterezest veszek 380k-ert? EGY HASZNALT ELETERZEST EGY UJNAK AZ ARAERT?! EGY HASZNALTAT AMIROL AZT HAZUDJAK, HOGY UJ?

Van mire büszkének lenni a cégnek, na.

És ha már a kedves olvasó kellemesen felhúzta magát, hadd ajánljam figyelmébe az index Boot Camp tesztjét - igen, tudom, hogy lejárt lemez -, amely bemutatja, miért nem szabad lefekvés előtt zsírosat enni, és miért bűn Széchenyi Zsiga vadászkalandjait a párna alatt hagyni.

Update (04.24):

Az mindenképpen megbecsülendő azért, hogy miután rákérdeztem az Apple Hungarynál mailben, hogy hogyan is történt az ő szemszögükből a monitoros történet, rögtön az első munkanapon visszahívtak. Ha minden jól megy, akkor a napokban olvasható lesz a sztori másik fele is a neten. Ha nem, akkor mégse sikerült megbirkózni a blog jelentette kihívással.

2 Replies to “Apple Balkán IMC”

Comments are closed.