Lédig alma

A lelkemet is eladnám egy rossz szóviccért, most is valami ilyen történik. Viszont volt pár olyan apró maces hír, amikről sokat írni nem igazán lehet, kihagyni viszont bűn lenne őket. Ezek jönnek itt:

  • John Gruber profi blogger lesz. Azaz eddig is rendkívül profi volt - majd egy csokorban kérek az ilyenekért elnézést - de most otthagyta a munkáját, és megpróbál a Daring Fireball-ból megélni. Támogatni pólók vásárlásával, szívbéli jókívánságokkal és imával lehet.
  • Elérhető nagyjából használható állapotban a Quicksilver Constellation pluginje. Nálam egyelőre csak masszív fagyásokkal járult hozzá a minennapi workflow-hoz, ráadásul nem igazán értem, hogy a billentyűzetcentrikus QS miért kezd el egeres felületet fejleszteni. Az viszont biztos, hogy a körcikk menü (radial menu, én kérek elnézést) teljesen újszerű UI elem lesz, ha működni fog. (A Neverwinter Nights-ban például sokminden volt, kényelmes nem.)Constellation plugin a Quicksilverhez
  • John Siracusa felfedezett egy állásajánlatot a jobs.apple.com-on (nem Steve hómpédzse), amelyben analóg elektronikai szakértőt keres a cég. Lehet, hogy a következő generációs gépek tápjai még véletlenül sem fognak fütyülni vagy ciripelni.
  • És a just one more thing: még mindig nincs Uno gui 1.3, pedig lassan egy hónapja coming soon, ugyanez igaz a natív GTK-ra is.