Új Gimpshop, készülő GTK

Rendszer újrainstall után begyűjtöttem a kedvenc appjam legfrissebb verzióját, köztük a Gimpshopot. Az első, ami feltűnt, hogy új splashscreent kapott a program, egy bődületes méretű Delicious Monster logó jön fel, míg tölti magát a Gimp.

A logó mögötti sztori nagyon röviden annyi, hogy a Gimpshop további fejlesztéséhez - Universal Binary - szüksége volt Scott Moschellának egy inteles macre. És a támogatásért cserébe a splash screent tudta felajánlani, amit a Delicious Monsteresek

Szünet: az az a program, amiről készséggel elhiszem, hogy zseniális, de el nem tudok képzelni, hogy megjelenik a hétköznapi használatú programjaim között. Ebben hasonlít az Onlife-ra, amit nagyon fényeztek tegnap a MacDevcenteren, ehhez képest most okozott egy közepesen kényelmetlen rendszerdermedést.

el is fogadtak. Fair üzlet, meg vagyok győződve arról, hogy jól járt a közösség.

És ha már Gimp, még két nap és kiderül, ki tudják-e adni a roadmap szerint a GTK maces natív portját az Imendiós fejlesztők. Nagyon drukkolok nekik - natív maces Gimpshop, az lenne az igazi - de az 1.0-ra előirányzott funkciók közül a lényegesebbek még nem láttattak el kész jelzéssel a listában. A things to do-ban is akadnak még kihúzatlan elemek, lehet kettőnél többet kell aludni.

CategoriesUncategorized

2 Replies to “Új Gimpshop, készülő GTK”

Comments are closed.