Záróvonal

Már Blogter felhasználó koromban is zavaró volt, hogy a rendszerben nagyon kevés a kifelé mutató link. Ráadásul nemcsak a blogrollokra - érthető, hogy a kevéssé tapasztalt júzerek nem kezdenek sablon piszkálásba ilyesmi miatt - igaz a kevés kimenő link, de a postokra is.

Érthető a kezdeti zártság, a közösségi tér megteremtéséhez, hogy a blogter ne csak blogszolgáltató legyen, szükség volt rá. Azt viszont nem értem, hogy a pár napja bemutatott blogter csíkkal, amin a változatosság kedvéért megint csak a blogteres blogroll érhető el, miért nem próbálták meg közelebb hozni a blogtert a blogoszférához.

Naivitás kikapcsolva: az oldalletöltésnek persze az tesz jót, ha a felhasználó nem hagyja el a rendszert, hanem azon belül kattingat.

7 Replies to “Záróvonal”

  1. Üdv!

    ÜGyesen véletlenól elutasítottma a BlogSearch.hu regisztrációdat, így kérlek regisztrálj újra, hogy el tudjam fogadni… :) A kellemetlenségért elnézést kérek!

    Üdv: smv

  2. ez a blogspotos dolog hogy történt? gondolom nem úgy, hogy törölted a regisztrációt és valaki lecsapott rá. elképesztő.

  3. Töröltem a WS_blogspot-ot, mert az kommentekkel együtt importálódott ide, és hirtelen lett egy ilyen nevű blog. Gyanítom valahogyan figyelik, hogy milyen page ratingű blogok kerülnek törlésre.

    Ellenintézkedésként generáltam egy sitemap-et a WS_hu-ról, és feltöltöttem a google sitemaps-re. Elvben végigszaladt azóta a googlebot rajta kétszer.

Comments are closed.