Appleshop Miskolcon?

Miskolc belvárosában nyíló Apple üzletbe keresek munkatársat értékesítői munkakörbe. Elvárásaim a szokásosak: jó kommunikációs készség, Macintosh alapismeretek, önállóság, megbízhatóság. Fényképes önéletrajzot a job@appleshop.hu e-mail címre várom. (forrás: beszéljükmac fórum)

Elgondolkodtató. Ha nem olyan lesz, mint a debreceni “malompark apple pult”, ahol egy üveglapon megtekinthető egy mini, amint három qt ablakban reklámokat játszik le, akkor még örülni is hajlandó vagyok. Végülis kényelmes lenne, meginni egy sört az Amszterdamban és hazafelé sétálva beugrani egy minivga-videó kábelért.

11 Replies to “Appleshop Miskolcon?”

 1. Sziasztok!

  Jó hírem van, mert ez egy rendes Apple üzlet lesz, ahol minden termék be lesz mutatva és mindent ki is lehet majd próbálni. Ami a legfontosabb lenne az az, hogy találjak egy igazán jó értékesítő munkatársat aki ért a Mac-hez. Ebben kérném segítségeteket! Bónusz jó hír: a Széchenyin lesz két oldalról bejárattal és az Amszterdam söröző teraszán (ha lesz idén is) szerintem a Wi-fi is használható lesz ami a a boltból megy majd :)))

  Üdvözlettel, Mráz Levente Appleshop

 2. Hú, az nagyon jó lesz! Már figyelgettem, hogy kibelezték azt az üzletet, de nem is gondoltam, hogy ilyen jó dolog lesz benne :-)

 3. Köszönet a válaszodat, Levente, nagyon jól hangzik. Különösen a wifis és a third party cuccos része. Az még azért érdekelne, hogy nagyjából mikorra várható a nyitás?

 4. Na, akkor Amszterdamban csapolt Cerny Staropramen, Pismo ki az asztalra es neteles :) (lehet, hogy neha benezek akkor abba a kocsmaba? :D)

 5. És lassan kiszorítjuk a részeg tizenévesek és ifjúnácik alkotta törzsközönséget. És szép lesz minden, mint megboldogult diákkorunkban. ;)

 6. Sziasztok!

  Elérkezett a nap, hogy megnyílik a miskolci Apple bolt! A hivatalos nyitás december 4.-én 11 óra. Szeretettel meghívok minden Apple iránt érdeklődőt december 3.-án 15 és 19 óra között egy nyitás előtti bolt bemutatóra.

  Cím:Miskolc, Széchenyi I. u. 26. (szinházzal szemben, főbejárat a Szinva terasz felől, az Amsterdam sörözőtől 15 méterre)

  Üdv Mindenkinek! Levente

  (A weboldal hétfőtől kezd működni.)

Comments are closed.