Az OS X meg a Bittorrent

Hjaj. Szóval én tudom ám, hogy a Macintosh világ kicsit távoli, mások a szabályai mint a wintel pécéknek, kicsit idegen és néha érthetetlen. De azért azt nem kellene túl komolyan venni, ha egy rumor oldal - itt az idegenség, az új operációs rendszerről, hardverekről szóló pletykákat hozó oldalak például - kijelenti, mit fog tartalmazni a 10.5.

A hír a MacOSRumors oldalán látott napvilágot. A lap állítása szerint az információ megbízható forrásból származik, így ők nem vonják kétségbe annak valódiságát. (forrás: sg.hu)

A pletykalap megírta, mi elhisszük, mert mi is szeretnénk. Kell-e kommentár?

A MacDevCenter is talált egy említést, ahol tény lett a pletykából. Tény, hogy jó lenne, de a nyelvvel való teremtés ennyire nem működik.

3 Replies to “Az OS X meg a Bittorrent”

  1. Tomb Raider -legend bulndled applikációként, úgy optimalizálva, hogy a G4-es minimen is elfusson :-) Ill. Olyan featúra is jó lenne, amivel a sebesség oltárán fel lehetne áldozni dolgokat, hogy a G3-asomon is fürgén fusson.

  2. Usb/Fw400-as szkriptelhető iWake kávéfőző. ;)

    Btw: a g3 támogatását valószínű, hogy ejtik. Viszont semmi olyan killer feature-t nem tudok elképzelni, mint a Spotlight. Lehet gond van a képzelőerőmmel. .)

Comments are closed.