Linkteresített postok

Adott volt Eszpee ötlete arról, hogy Movable Type és WordPress blogokhoz is lehessen ajánlás a Linkterbe gombot adni. Ha a kedves olvasó ajánlani akarja az írást, legyen kéznél a funkció.

Adott volt továbbá Kobak ötlete, hogy a Linkterbe ajánlósdit össze kellene házasítani a Sociable pluginnel, amit eleve erre találtak ki.

Én pedig belenéztem a sociable.php-be.

A közösségi könyvjelzőgyűjtő - beállok a sorba - oldalakat listázó részbe (mondjuk a 162. sor után) a következőket kell beszúrni:

A 170. sor után a sociable files közé fel kell venni a linkter ikont is: 'images/linkter.png',

És persze be kell másolni a linkter.png-t a sociable/images közé. Az utf-8-as kódolású postcímek így sem mennek át, de “azokat úgyis átírja az ember”.

10 Replies to “Linkteresített postok”

  1. Tök jó! Én meg várom, hogy a “gyerek” betegye a hivatalos sociable pluginba a sort. A plugin első gazdája válaszolt is az e-mailre, a mostani gazda mégcsak nem is reagált. :-(

    Beteszem én is magamnak, azt’ kész. :-)

  2. Haha, tegnap irtam, hogy nem valaszolt, ma meg irom, hogy nemhogy valaszolt, de lesz majd magyar sociable plugin. :-)

  3. Királyság. Igaz használni nem igazán fogom, jobb szeretem, ha az admin rész “Isten nyelvén, angolul” beszél. :)

  4. egyetertek, ennek ellenere orommel megcsinalom a magyaritast. :-) Ja, s tudom, hogy Te blogter/linkter elkotelezett vagy, ennekellenere szoltam az internetmedia fejlesztoinek, hogy kuldjenek linket, s azt is berakom.

  5. Na azért. :) Annyira el vagyok egyébiránt kötelezve, hogy a WS a 990.hu-n lakik, ami pedig Euromarknet ugyanúgy mint az InterNetMédia. Ezúton is köszönet Márknak.

  6. Igazén nincs mit köszönnöd Kelt. Szerintem fizettél a szolgáltatásért. (nem is tudom, ugye igen:)) kobak: igyekszem küldeni, amit ígértem, de valószínű, hogy egy kicsit átalakítjuk az InterNetMedia.hu-t, és akkor inkább utána küldeném, hogy véletlenül se legyen gond.

Comments are closed.