Van valami szeretnivaló Miskolcban. Három órája alig tudtam magam kiharcolni a Szinvapark parkolóházából, mert a közeledő jégeső - az Impresszóban (ingyen wifi, közepes konyha) hallottam először róla: “Jégeső jön Gyöngyös felől!” - hírére az autósok bemenekültek a parkolóházba, eltorlaszolták az utakat és heveny dudálásba/trécselésbe kezdtek. A parkolóház személyzete mintegy húsz perc alatt képes volt annyi utat söpörni - szembesávban lefelé, ahogy illik -, hogy a távozni kívánók végül elhagyhatták az épületet. A jégeső azóta is jön. Gyöngyösről.

4 Replies to “”

  1. Én negyed hat felé pont az említett parkolóház alatti benzinkútnál áltam meg felfújni a bringámat, és egyszerűen nem értettem, hogy miért van akkora tömeg. Tele volt a kút, minden fedett helyen autók álltak, és nagy sor volt a parkolóház felé is. Akkor azt hittem, hogy biztos a benzináremelés miatt akar mindnenki tankolni, egész nosztalgikus érzésem lett, eszembe jutott, hogy gyerekkoromban milyen “jókat” sorakoztunk a kutaknál az áremelések hírére :-) Most döbbentem rá, mi is volt ez a tömeg, pedig kaptam én is előtte figyelmeztetést, hogy mekkora vihar jön :-)

  2. azt hallani, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást indítanak rémhírterjesztés miatt! lehet hogy tényleg a gaz parkolóházasok voltak!

Comments are closed.