Banyek úr feedjei

A VBR “netaudióügyi rádió mixműsor” és a complementary distribution feedjei kerültek ki - jobb nem lévén - a kezeim közül az elmúlt hetekben. Ami egyrészt azért jó, mert most még többen értesülhetnek, amikor teljesen ingyenes zúgást, zörgést és zajokat lehet letölteni. Másrészt pedig megtudtam, milyen php és adatbázis nélkül feedet generálni kézzel. (Van persze tool is a gyáváknak.)

Dragni és dropni szeretőknek:

4 Replies to “Banyek úr feedjei”

  1. azt azért tegyük hozzá, hogy habár a zúgást, zörgést és zajt nem zárhatom ki, de ez csak 1 monasz a sok közül. haha. szokott lenni urbánus romantika 2298-ból is.

  2. te csinálod banyek a szám-adós dolgokat is, amit a klónon toltál? hmm. gyerekkorom. éjjel titokban bekapcsolni a nagy csöves rádiót, legkisebb hangerőre tenni. és hallgatni amit talál az ember. és egyszer csak kisgyereklány hangon számol valaki. figyelni, keresni összefüggést. mi ez? és belealudni az izgalomba. hát igen.

  3. zsoltu: igen. a hangösszeállítás meg az írás az én művem, természetesen az Irdial kiadó (a felvételek kiadója), Simon Mason (ő tényleg gyerekkora óta figyeli az állomásokat) és az archive.org (ahol találtam a számállomás felvételeket) nélkül nem jött volna létre ezekből semmi. :) és ha már itt tartunk, nem csak a kutatás, de maguk az adások formái is lenyűgözően szépek tudnak lenni. :) és úgy tudom jön a conet project 2 még idén, új felvételekkel.

Comments are closed.