Got things done

Snicceres szabadfoglalkozást tartottam egész délután. Felkerült a gépemre a második matrica - az első a Transmetro háromszemű szmájlija - , mintegy tisztelgésként a régi játékok előtt.

A mintát kedves jóravaló antináci osztrák fiataloktól kölcsönöztem - CC licenc - , akik szerint a Space Invaderek a rasszizmus, szexizmus, antiszemitizmus satöbbi ellen (is) tiltakoznak.

Másrészt pedig összeállítottam egy könnyen, egyszerűen nyomtatható és összeállítható Hipster PDA-t a betelt noteszem helyett. Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a leírás nem tartalmazza azt, hogy könnyen és egyszerűen kivághatóak a templatek. Ha ezt írná, hazudna, a snicceres szabadfoglalkozás nagy részét ez tette ki.

Nehéz ám bevallani, hogy hiányoznak az alsós technika órák, kénytelen az ember DIY-nek meg GTD-nek hívni.

4 Replies to “Got things done”

  1. ezt az antináci, antiszex dolgot nem értem világosan, persze valamit érzek, de értelme nem sok. gondolom a formanyelv tetszhetett meg nekik. mert amúgy mi a francért jelezné azokat a tartalmakat, amikről szó van?

  2. zsoltu: a Space Invaderek meg aranyosak :] es az aranyos izek mondjak, hogy a rasszizmus nem jo :] vagy lehet, hogy tevedek.

  3. Szerintem sincs sok értelme, legalább annyira nem, mint a bsd-s kisördög vs. nácizmus plakátnak. Viszont figyelemfelkeltő, kicsit retró (méginkább nosztalgikus) és alapvetően jópofa. A legtöbb plakát/reklám ezeknek a felét se mondhatja el magáról. :)

Comments are closed.