Nókomment

A Blogter nevű internetnapló-szolgáltatás tavaly novemberben, egy rövid, zárt körű tesztidőszakot követően vált elérhetővé bárki számára. Az oldalon az ingyenes regisztrációt követően internetes naplót, rövidebb nevén blogot írhatnak a felhasználók. (forrás: [origo])

6 Replies to “Nókomment”

  1. ezzel nincs baj, a blogter eleve arra lett kihozva, hogy valaki a hóna alá nyúljon. és azt gondolom, ha valami alá érdemes és kell pénzt tolni, az a blogvilág.

  2. Az a kérdés szerintem, zsoltu, hogy a blogter internetesnapló-szolgáltató akar-e lenni közösségépítéssel, vagy tematikus blogokkal akar foglalkozni, és azt civilmédiaként (inzert egyéb buzzwordöket) bevinni a nagy médiába/köztudatba. A kettő együtt nyilván nem megy, az elsőhöz tömeg kell, a másodikhoz minőségi tartalom.

    És míg a blogter “kis magyar 9rules-ként indult”, most inkább kis magyar közösségesdit játszik. Ez persze nem gond, lehet, csak engem zavar, hogy nem kommunikálják egyértelműen magukat. Kicsit egy seggel való kétló megülésnek érzem.

  3. a blogter ugye ingyenes regisztráció után bárki által használható. (tehát elsősorban az elsőnek felel meg) ebből adódóan nem gondolom, hogy tematikus blogszolgáltatásnak indult volna, bár Te ott voltál a születéskor is. (csak ez a magenta színvilágot ne ragaszották volna the tornado babája mögé…)

  4. (azt a babát remélem kinövik, nagyon gáz.) úgy gondolom, hogy a dolog annak indult, hogy kell minőségi tartalom. aztán ez valahogy megtorpant ez a projekt. és aztán meg remélem most újra lendületet kap. hogy ez mellett szabad regisztrációval fűfavirág is blogolhat, az nem baj szerintem, ha a fősodor az a minőségi tartalom-blogolás. én akkora ellentmondást ebben nem látok.

  5. Pingback: Worldshots

Comments are closed.