Nómilktudéj

Az első item a feedolvasóban: bezár a sesblog. Azon túl, hogy ez volt az egyik legjobb magyar blog  - ezt ma mindenki el fogja mondani, de így van - kiemelt helyen szerepelt a napirendemben. Hiánya komoly űrt támaszt a kávém és a nap kezdete között.

24 Replies to “Nómilktudéj”

 1. Korábban, a Schrödinger megszűnte kapcsán már megpendítették, hogy a sesbloggal is ez történhet, ehhez képest meglepett.

 2. ((szerintem ez az ünnepi századik keddi kvíz csupán, amivel kicsit túllőttek a célon – nem akarom elhinni, hogy abbahagynák))

 3. Gyanítom, hogy ez nem egynapos lesz, elhúzott hintelgetések, lassú kibontakozás, meglátjuk. Egyelőre semmi nyom, a HTML végére oda van biggyesztve kommentben, hogy Szerintem a bg.png-ből kéne valahogy kiindulni, de nem látok benne se metadatát, se steganography szöveget (bár csak egyértelmű jelszavakkal próbálkozok)

 4. én a helyedben megnyitnám olyan képnézegetővel/kezelővel ami kezeli az átlátszóságot .. mondjuk photoshop :)

  de aztán elfogyott az okosságom :C

 5. PAStheLoD: most megváltoztatták a háttérképet, eddig egy png volt, most már egy gif. Az átlátszós gifet a (hintnek sok lenne, szerkesztve - Kelt) felirattal kiszúrtam… de hogyan tovább?

 6. (Hajrá! Fejlődjünk együtt! Majd meséljétek el a végét, kaptam kölcsön egy fél Storming the reality studio fénymásolatot.)

 7. igen, tényleg EZmode…

  (szerkesztve, mielőtt lelőnek poéngyilkosságért :) - Kelt)

 8. Most akkor mi van? Mostanáig telefonon egyeztettem, vitatkoztam a webpress nevű szolgáltatónkkal, hogy két napja miért nem elérhető a szervertermünk… Huhh.

 9. Kiszerkesztettem a túl sokat segítő hinteket, hadd játsszon a népség katonaság.

  (Nekem lelőtték a poént, magamtól az életben sem..)

 10. Kelt, köszi, hogy figyelsz a lövöldözőkre.

  Azóta egyre több hintünk van, aki kiteszi egy kicsit a lábát a gép elől a szabadba, szinte orra bukik bennük! :)

 11. Országossá nőttetek ervin, Miskolc belvárosa operafesztivállal és hintekkel van tele. Úgy tűnik, rajongók mindenhol vannak. :)

Comments are closed.