Elkésett nyúzfless

  • Telik az idő, felnőnek a gyerekek, mi meg csak öregszünk. Kijött az 1.0béta az Adiumból is, lassan lehet keresni új kedvenc projekteket, mert lassan minden napi használatú alkalmazásom átlépte a bűvös határt.
  • Ráadásul az eMac utódja is megérkezett egy lebutított (kevesebb vinyó, integrált GMA950-es videó, superdrive és bluetooth helyett) iMac személyében. Ezzel az iMac és a Power Mac ketten maradtak “régi nevűek”. (A MacBook neveet csendesen utálom tovább.) A pletykák augusztusra várják a Mac Prót a PM helyet, akkor nem kicsit fog kilógni az iMaci a sorból.
  • Szintén régi hír - de még nem hozta le a beszmek valamiért -, hogy a 10.4.7 kéretlenül és csendesen haza-hazaszól az Apple-nek, megkérdi, hogy a telepített widgetekből van-e újabb verzió. A funkció nem zavaró, az, hogy nem kommunikálták a felhasználók felé már inkább. Egyszer a cég eljátszotta már ezt az iTunes mini store-ral is. Szerencsére a Dashboard Advisor névre hallgató “hazatelefon” kikapcsolható, igaz csak terminálból.

És akkor jön a mosakodás. Nyár van, meleg, blogírás helyett a délutánt Win98 Q-ba való telepítésével, majd az egész fenébe való letörlésével, és a legközelebbi pécén Abe’s Exodus játszásával töltöttem. Utóbbit bátran ajánlom, nem kopott meg ‘98 óta.

One Reply to “Elkésett nyúzfless”

  1. éééló. follómí. (bocs, nyár van, meleg van, pecsenyére sültem, ennyire tellett)

Comments are closed.