Megcselekedtem amit…

Fotóblog: Lost in Pixels. Ingadoztam egy sort a Ervin fotóblogja és a Randomstreet (ez az utca mekkora!) között is, aztán a fekete-fehér és a kiélt fotogeekség (infra, panoráma, lyukkamera) végül segített dönteni.

Közéleti: I hate it here. Mert azt az egy golyót jól szokta kilőni.

Megmondós: Kispad. Mert a reggeli kávém úgy áll össze, hogy cukor, tej, kispad. Szórakozás: Quart. Több remek ‘ezt meg kell hallgatni’ zene ajánlásáért.

Tech-tudomány: Tóth Benedek blogja, majdnem Rabbit, de ő mégis az árok adserver rossz oldalán van, ezért inkább támogatom a kalózokat. ;)

A hely szelleme: Újlipótváros, mert így kell kinéznie egy helyi blognak. (Note to self: továbbküldeni a linket a Debrecenfalusoknak.)

Praktikák: Onlinemarketing. Szívesen szavaztam volna egy jó könyves blogra, de a Felvágunkot nem érzem ilyennek. Úgyhogy Konrád, mert úgy ír marketingről, hogy elolvasom, ami nagy szó.

Újblog: Old Times, ígéretes, nem birodalmi. Igaz a legjobb háborús balladánál nem emlegette fel a Peat bog soldierst vagy az And the band played Waltzing Matildát.

Személyes-, gasztro- és képregényblogot nem olvasok annyit, hogy nyugodt szívvel szavazzak bármelyik bejutottra is.

12 Replies to “Megcselekedtem amit…”

  1. lehetne egy apró kérésem? nem lehetne azt megcsinálni, hogy a linkek kapásból új ablakba nyíljanak meg?

  2. Sala: Nem találtam lehetőséget arra, hogy a felhasználó maga válassza meg, hogyan nyílnak a linkek, beledrótozni meg nem akarom a rendszerbe, hogy új ablakot eröltessen. Egyrészt mert zavarni szokott az about blank, másrészt mert invalid kóddal lehetne megoldani (vagy valami javás hekkel).

  3. Firefox-ban klikk helyett középső-gombos klikk, így még több ujjat se kell mozgásba hozni :) Az egyik nagy szívfájdalmam, hogy a végre-megtalált legjobb RSS olvasó (aka FeedDemon 2) IE motort használ, ezért ez itt nem működik… Tök véletlen nincs valakinek ötlete, hogyan lehet rávenni 1) IE is tudja a középső gombos trükköt 2) FD FF-ot használjon? (az 1-es jobb lenne, itt nem a böngészés a lényeg, és az IE mégis erőforrásbarátabb…)

  4. Hú, ez vad, most vettem csak észre: “mustar, Isten hozott újra!” Engem mondjuk Kelt bejegyzése hozott újra. (az egyenlőségjelet mindenki maga dönti el :)

  5. mustar: A régebbi Feed Demonokat át lehetett alakítani Mozillásra a net tanulsága szerint. Egy próbát megér. Az IE középsőgombosítása nehezebbnek tűnik, nem találtam semmit a témában.

    A lokalizáció az ilyen. Ez az isten hozott tetszik, bentebb a k2 beállításoknál a “frissítési beállítások” nevű mentés gomb annyira nem. Viszont nem hekkelem át egy újabb verziójú k2-re a teljes WS-t, úgyhogy inkább nézem azt is.

Comments are closed.