9 Replies to “”

 1. nem ajánlok. viszont egy dolog meglepett. nem gondolotam volna, hogy az általad korábban linkelt pixeltigris biza egy hölgyemény (bár most hogy nézem, van egy “önarckép” is a galériájában)

 2. Ha nem csak blogteres blogok lennének már az is valami lenne… [erős érzésem, hogy kissé túl erősen nyomják a verseny reklámját. Pl.: az én blogomról nem tudom ki írta az ajánlót… de beletennék egy kisebb vagyont, hogy blogteres volt :D ] mondjuk ez a nekik óriási PR… (ti. “kisajátítják” a műfajt) Ennél már csak az lenne nagyobb ha tarolnának a végén is… (ez elég erősen a kategóriákon múlik)

 3. A blogter sokkal hamarabb hívta fel a felhasználók figyelmét a GB 2006-ra, mint a freeblog. Utóbbi csak ma írta meg, hogy ajánlókat szívesen fogad.

  A többi szolgáltatónál levők, illetve a saját motoron blogolók úgy tűnik nem indítódtak meg. Túl sok blogteres kategóriagyőztest (persze a tavaliy kategóriákban gondolkodva) nem várok.

 4. sala: Rám van pirítva, még ha nem is ez volt a szándékod. Az infó alá egy blogrollt nagyon régen be akarok nyomni. De majd most..

  Másrészt igen, Pixeltigris a netes nyomok szerint nő. IRL még én sem láttam, de hiszek neki. :)

 5. biza ajánló elférne itt. :) hajrá kelt.

  ami a goldent illeti: ez is csak olyan, mint bármi ami magyar. képtelenek vagyunk szépen, tisztán játszani. eleve a csalásokra, a lehúzásra és nyomulásra vagyunk szocializálva. ha ez a verseny nem arra lenne, hogy a blogter és egyebeknek legyen hátszél, hanem valóban a bloggerekért, akkor kurvára nem akarnám tudni, ki van a zsűriben, ki ajánlotta fel a díjat - egyszerűen ez idegen ettől a szférától, mert a blogger is névtelen sokszor. azt se értem, minek kell mechanikusan nyomatni az ajánlásokat. aki akar, odamegy, ajánl valakit, vagy magát és kész. de hogy ebbe bele kelljen avatkozni és húzni a bloggereket, hogy ajánlják magukat a bázisblogcsoportjukban, az azért necces.

  mivel jó érzékűek szoktak lenni a zsűrorok, idén is lesz majd pocakos-féle sohanemlátott blogger aki majdnem nyer, meg lesz noname fullszar is, akiről beszélni kell, és aki meg nyert, arról meg nagy hallgatás.

  valahogy nem megy ez, de ne kiabáljuk el. vannak csodák, bár én már nem hiszek bennük. :)

 6. nota bene, mi lenne, ha jól bírna működni a freeblog? nem értem, hogy mi a helyzet, de egy hónapja minima van, hogy kaka. aki kontaktom van freeblogos, az rendre nem elérhető.

  (és kezdem azt gondolni, hogy kéne szervezni valami blogfalat, ahol a nem-testületi bloggerek vannak, sőt, kifejezetten csak olyanok lehetnek a tagjai, akik nem bolgolnak senkinél.)

 7. en kaptam kulon levelet is mint korabban ajanlott blog, hogy ha neveztem akkor kirakjak a bemutatkozasomat meg ilyenek, de nem neveztem. :)

 8. zsoltu: Jóval optimistábban állok hozzá, lehet pont azért, mert a tavalyi zsűrihez képest az ideiből hiányoznak az általános megmondóemberek, és inkább bloggerek vannak. Ráadásul olyanok, akik tettek már le az asztalra kemény biteket.

  Az viszont zavar, hogy mind a blogter, mind a freeblog ajánld magad mozgalmat szervezett a verseny köré. Az ajánlj másokat sokkal jobbnak tűnik. Ezért is írtam egy Ábrándáruház - reklámozom tovább, mert szeretem - ajánlót.

  (Off: arra mindenképpen jó lesz, hogy a blogter felhasználók rácsodálkozhatnak arra, hogy máshol is írnak népek, már megérte. :) )

 9. hírbehozó oké, fényérzékeny oké, pollner oké, mr. a. oké. a többi bárki mással felcserélhető lenne. lehetnél te, lehetnék én, vagy athina is. :) mindegy. olyan a zsűriben, aki lassan két hete nem frissíti a blogját, vagy aki csak megélhetésből blogol, az azért nekem necces - és a hvg-sek közül is csak dávid az, aki. ez azért az 50%-nak is alatta van.

  mindegy, úgy hiszem mindegy. az olvasható blogger kihalásra írtélt fajta magyarországon.

Comments are closed.