Rólam írták

Kelt szeret a marketingről írni és mindeközben valószínűleg erotikus élmények tucatjai szállhatják meg kicsi fejét, mert rendkívül bele van habarodva a számokba. Blogján ezen felül (trendi módon persze) ott figyel ezeregy angol idézet, amikhez ő hozzátesz még legalább 2 sornyi (tök értelmetlen, oda nem illő) kommentárt és kész is a tartalmas blog. Hát persze, content recycling. (suexID: Goldenfos jelöltek - 1. rész)

A suexID-tól és a Golden Fosról érkezőket ezúton üdvözölném. Marketinges életművem erre található.

16 Replies to “Rólam írták”

 1. suexID: Akkor ugye azt is érzékeled, hogy a fél tucat marketinges postok száma elenyésző a teljes Worldshotshoz képest:)

 2. basszameg. hogy én nem tudok a goldenfosra bekerülni… :) pedig. mindazonáltal rossz a logója (az kérem nem fos, hanem hígszar, és kevésbé embertől való, inkább kutyától), ráadásul ha már a fos magyarítás eredménye, akkor a goldennek is kéne valami váltás, mert így kevés. na. a goldenfos fos.

 3. mark.hu: Szerintem nem látod a logikáját. :) Azt már a GF oldalon megírták, hogy macblognak (a postok kb. 30-40%-a) nem vagyok jó. És mivel a címlapon épp egy olyan post volt, amiben volt angol idézet számokkal, ráadásul némileg marketingről is (meg sokkal inkább a források etikus használatáról) szólt, ezért innen közelített az ítész. Tegyük hozzá, szerencsére, borblognak vagy csajblognak még rosszabb lennék. ;)

 4. hát tény, h a blogoszféra, appleszféra meg techoszféra (itt elsősorban inkább a szofveres gadget mániáidra gondolok) magasabb régióiba kalauzolod az olvasót (én az esetek 90%-ban az indián kultúrákban fenntartott őrülteknek szóló szent tisztelettel közelítek az írásokhoz, miközben egy kis hang sikongatja fülembe “menekülj, menekülj”). dehogy marketing + számokra ejakulálás? aztán még marad a bölcsész éra, amiket kifejezetten élvezek.

 5. a gf a belterjes gb-nek akart csak jól bemondani, ami alapvetően nem rossz elképzelés, mert ez a gb, hogy az egyik “zsűritag” leírta nem demokratikus intézmény. viszont azt is leírta, de rosszul, hogy egy verseny. a gb így nem verseny. a verseny az más, csak aki még életében nem futott/küzdött egy valódi éremért, az nem tudhassa. kár ezért a gb-ért, hogy ebből is magyar jelenség lett. és kár a gf-ért, hogy körültekintés nélkül lett odamondós, így szintén csak egy magyar jelenség lett belőle

 6. Kelt, én mostantól félek tőled :D Az apple-, mac- és technomániádat már volt időm megszokni, de ez a marketinges rész már előre is ijesztő.

 7. sala: a GF egy gyorsreakció, nem volt koncepciószerű. Így nem is várható el tőle, hogy olyan jól kidolgozott legyen. Majd talán jövőre, ugyanis azt mondanom se kell, ha jövőre is ilyen lesz a goldenblog, akkor lesz goldenfos is, bár még ez sincs lejátszva. Javaslom, hogy legyetek továbbra is figyelmesek.

 8. A kisdobos marketinges… szóval szerintem figyelünk.

  Bocs, nem tudok betelni vele. Majdnem annyira jó, mint a blogszakma volt, isten nyugosztalja.

 9. Jövőre a GF-et is eszerint fogjuk szervezni, de most a GB miatt sietnünk kellett (ugyanis későn jött az ötlet).

  Lehet, hogy alapítunk valami különdíjat is, hogy az érintettek közül ki hogyan reagál. Milyen sört szeretsz, Kelt? (-:

 10. Tényleg, ki hogy reagál? (Arról amúgy tudtok, hogy a kuruc.info is felkarolta a kezdeményezéseteket? Ez azért elég kétes hírnév.) A kérdés pedig, hogy Kelt milyen sört szeret, magában hordozza a választ :-D

 11. Balázs: Nem akarok modortalannak tűnni, de túlzásba azért ne vigyük a barátkozást. Miután átlapátoltátok ide Tomcat olvasóit és a kuruc.info válogatott keretlegényeit, nem vagytok rajta az első ezer ember listáján, akivel szívesen söröznék.

 12. Hidd el, én nem kértem tomcatet, hogy vegye pártfogásába a goldenfost, nem is igazán örülök neki, főleg, hogy összehablatyolt valamit egy meg sem történt DOS-támadásról.

Comments are closed.