Get A Mac (sokadik repríz)

Vannak új reklámok, a fehér háttér előtt beszélgető tenyérbemászó - istenkém, de megdobálnám féltéglával - kreatív tag és az öltönyös apuka beszélgetnek szériából.

A jó mondatok még mindig pécét megszemélyesítő alaknak jutnak, a mac csak fújja a reklámszöveget. Ráadásul egyre inkább a pécével lehet nevetni a reklámok végén, nem rajta. Az Angel/Devil már-már eléri a Féllábbal a Paradicsomban Bud Spencer klasszikus szintjét is.

Amely klasszikusban a főgonosz egy Mac Classicon tartja a pénzügyi adatait, és amögül néz ki szigorúan a megszeppent taxisfőnök Spencerre. Tessenek megkeresni.

Nem tudom, pontosan kiket akar a reklámmal meg célozni az Apple. Az eddigiek a fanatikusoknak szóltak, kemény windows fikázással. A mostaniak talán a Keanu Reeves rajongóknak, mert a mac-et alakító karakter nagyjából azt hozza, mint a neves színész valamelyik bármelyik filmjében.

7 Replies to “Get A Mac (sokadik repríz)”

  1. Tetszettek nekem is. Csak nem hiszem, hogy számítógépet lehet eladni velük. Viszont lassan beszállhat az apple a viccesvideó piacra.

  2. Eddig nem, kösz a linket. Igaz, enélkül is a Wii koncepció volt szimpatikusabb. Távirányítóval kardozni a tévé előtt, az a valami..

  3. Szerintem is. Nem nagyon vágyok a ps2-nél szebb grafikára, inkább az élmény legyen meg, ami úgy néz ki, h a wii-nél meglesz (wrrrm, wrrrm :))

Comments are closed.