“Hol járunk?”

The utility will show multiple versions of a file throughout a limited history and users will be able to restore, delete, or copy those versions. (forrás)

Azért a kérdés, mert kedvenc innovátor cégem vezére beszél épp a Moscone Centerben, a világ kevéssé boldog fele pedig interneten követi szavait. Ha nem lenne új és sokkal okosabb Mail.app, akkor az eddig bemutatott virtuális asztalok - minden rendszer tudja ezer éve -, Vistából visszaköszönő funkciók és válogatott csillivillik nem hatnának meg. És még a one more thing is elmaradt.

A Leó tavaszi megjelenéséig meg warezolunk developer preview-kat, és elflémelünk azon, hogy ki is indította be hamarabb a fénymásolóit (a kép forrása).

5 Replies to ““Hol járunk?””

  1. Úgy tűnik, Cupertino-ban úgy gondolják, már megcsinálták a tökéletes oprendszert, elég évente kicsit leporolni, új csipkés terítőt tenni a tetejére, s a felhasználók megveszik évről évre, annak ellenére, hogy várakozásaik egyre inkább messzebb kerülnek a bemutatott termékektől (lásd még: iPod Hifi a várva várt érintőképernyős – világbékét elhozó iPod helyett)

  2. Vártam én is legalább egy új Findert, vagy annak a nyomát, hogy ilyesmin dolgoznak. Lehet annyira fejlett, hogy nem akarták vele sokkolni a népséget.

    Egyébként a videó alapján a Spaces még hasznos lehet, a drag-and-drop megoldása nagyon ügyesnek tűnik. Ha ezt hozzácsapjuk a produktivitás növelő részhez, akkor van miért frissíteni.

    (Különben minden rendszerben kábé két új nagy dolog van, ha visszagondolok… :) )

  3. Nekem a Spaces drag-and-drop megoldásához hasonlóan viselkedik időnként az Exposém. Cocktail-ben volt beállítási lehetőség, hogy az ablakok nem eliszkolnak a képernyőről, hanem egy kisablakba gyűlnek össze, s időnként (még nem sikerült rájönnöm, mitől) a kisablakban továbbra is tudom vezérelni a programokat, odébbhúzni az ablakjait, ilyesmi…

Comments are closed.