Kedd reggeli mac linkek

8 Replies to “Kedd reggeli mac linkek”

 1. Hehe, thx hogy ide is bekerulhettem, viszont 1 apro dolog :) a “Miszter X”-et egybe irom :)

  A masik, hogy nagyon klassz otlet ez a nap (het, honap) maces linkjei tetszik, csinald csak tovabbra is! Hatha en is meg tudok egy ket olyat irni, ami felkerulhet ide is :))

 2. Javítottam a nevedet.

  Link válogatás eddig is volt, de csak a feedben jelent meg, és ott is eléggé összevisszán. Meglátjuk, ez életképesebb-e. :)

 3. akkor mondom. ma elmentem az a4-be, mert kaptam hírlevelet, hogy hogy hétfőtől, azaz tegnaptól amit ott veszel macbook, kapsz hozzá ingyér tucanot, és hogy ha simán a tucano graphite cuccot veszed, akkor az csak 4 ezer huf. gondoltam, előtte felhívom őket. rendalelke, meg hogy elkapkodták-e már ezt a szuper árú akciót. hehe. hát, nem vették fel a telefont fél 12-kor. nem pitisen nyomtam, úgy negyed óra permanens próba. na, mondom, sokan vannak, felhívom a szervizt, hisz egy kufcnival van arrébb, mint a pultos csaj. a szerviz mondta, hogy ő ugyan nem tud semmit, és hívjam bátran a csajt a pultban, majd felveszi. mondtam, oké, köszi. gondoltam, kapjátok be. na, aztán amúgy is kellett menni mindenféle fűszerért a beszmacon talált topicban ajánlott boltba, amit linkeltem is már, és akkor mondom megveszem secpec a cuccot a macbukiho. hát na ja. nem. nem érkezett meg amit a macbookokhoz rendeltek. a boltban alig lézeng ember, szóval a telefont se azért nem vették fel, mert szabadcsapatok rohanták le őket. és, a kislány közli, hogy csak a macbook vásárlása esetén kapok ilyen holmit, külön nincs akcióban. picit kevésbé kedvesen mondom neki, hogy NEM. néz a szép szemeivel, nem érti. mondom, nem így van. a körlevelükben írták, hogy külön is. nézi. nézi. még mindig. hosszan nézi. tényleg. aztán mondom neki, hogy megnéznék egy ilyet, van belőle minta? nincs, de a 17-eshez való van. és a kirakathoz vezet, kezében a kulccsal, de érezhetően derogál neki kinyitni a szekrényt. ezért mondanom kell, hogy a megnézés alatt nem csak a vizuális tekkintés volt tervbe véve, így talán ha kinyitná az üvegajtót, akkor tapintanám is. ja. jó. a lényeg, hogy igen hosszúra nyúlt és eredmény nélkül záródó vizitem azzal végződik, hogy felveszi az előrendelést egy ilyen holmira. hogy mikor lesz? azt nem tudja.

  hát, boldog szülinapot ánégy. nem fogsz megöregedni.

 4. zsoltu: A magyar modell - “kedvenc apple kereskedőd” - nem véletlenül alakult ki. Ha találtál valakit, aki szívesen ad el neked fehér számítógépeket és hozzávaló tartozékokat, akkor örülj neki.

 5. épp itt a probléma, hogy a magyar modell annyira messze van mind az európai, mind az amerikai, mind a keleti, de még a bármiféle használhatótól is, hogy végre le lehetne vonni azt a következtetést ebből, hogy a magyar modell nem működik. ne én örüljek, hogy rám tudnak valamit sózni, hát itt a dolog rákos fenéje. ő örüljön, hogy megvettem, hogy tőle vettem meg. ja, apple…. nincs kedvenc kereskedőm, mert mind a zsivány és inkorrekt massimo féle banda kiszolgáltatottja.

 6. Átfogalmazom, mert ezek szerint félreérthető volt, amit írtam. A magyar modell valahogy úgy néz ki, hogy az Apple IMC Hungary van itt nekünk és nem sok vizet zavar. A különböző kiskereskedők azok, akik megpróbálják eladni, szupportolni, reklámozni a gépeket.

  Innentől kezdve arra nem számíthatsz, hogy nagy Apple bármit is tesz érted. Ha saját tapasztalatod alapján mondjuk a.. Gránátalma rendes és alapvetően jófej, akkor oda jársz a továbbiakban. Tényleg céhes jellege van, és nem olyan, mint a nyugati modell. De legalább az ilyen bemegyek valami apple boltba és kutyába se vesznek élményeket meg lehet spórolni.

  (Kedvenc A4-es sztorim, amikor az eladó visszakérdezett, hogy mi az az X11, amiről kérdeztem őt.)

 7. az mellesleg miért jó, hogy az a4-ről szinte mindenkinek fani szani sztorijai vannak? mármint az a4-nek miért jó? és az miért jó, hogy az amúgy is erősen felárazott termékek náluk még minima kapnak 10-15%-ot? ha emánueléknek ez a presztizsboltjuk, akkor miért csak addig volt fontos, amíg megnyílt - és miért érzem, hogy az ottani eladók ez előtt egy pékségben teljesítettek szolgálatot?

 8. Na ezt viszont nem tudom. Az előadásaikra szívesen megyek, de ez eddigi tapasztalatok alapján én se oda mennék vásárolni. Valszeg nem presztizsbolt, hanem inkább kirakat. A szó szoros értelmében.

Comments are closed.